بهترین روش بازی درمانی برای کودکان خجالتی + [متد جدید]

امروز با نقد و بررسی بهترین روش های بازی درمانی برای کودکان خجالتی در خدمت شما هستیم. بازی درمانی یکی از روش های بسیار موثر جهت درمان بسیاری از بیماری های کودکان می باشد که  می تواند به دو صورت ارائه شود.
بازی هایی که کودکان در دنیای واقعی انجام می دهند یعنی بازی های سنتی و بازی های رایانه ای، هدف اصلی از بازی درمانی، بهبود رفتار و درمان برخی از اختلالات شناختی می باشد.
در این راه وجود برخی اکسسوری های دیجیتالی که به عنوان هدیه یا جایزه در نظر گرفته می شود، نقش مهمی افزایش روند بهبود دارد.
تمرکز اصلی ما در در این مقاله بیشتر بری روی کودکان خجالتی می باشد و بررسی خواهیم کرد که چگونه بازی های شناختی قادر خواهد بود تا بسیاری از اختلالات موجود در کودکان را رفع کنند،برای کسب اطلاعات بیشتر جدید ترین اخبار تکنولوژِی را دنبال کنید.

بازی درمانی برای کودکان خجالتی

آشنایی با بازی درمانی

درمان به کمک بازی های شناختی یکی از زیر مجموعه های رشته علوم شناختی می باشد که خود علوم شناختی نیز یکی از زیر شاخه های هوش مصنوعی است.
بازی برای رفع خجالت کودک بسیار مفید می باشد و علت آن نیز این است که اکثر این کودکان هنگام مراجعه به پزشک، نمی توانند به خوبی با او ارتباط برقرار کنند اما اگر بتوان یک بازی برای رفع خجالت کودک ارائه داد تا کودک از این طریق بتواند بر خجالت خود غلبه کند، بهترین تاثیر گذاری را بر روی او خواهد گذاشت.
علت آن نیز ساده است چون کودکان عاشق بازی کردن هستند و یکی از ویژگی های مهم بازی های شناختی نیز جذابیت بالای آن ها است به طوری که کودک می تواند ساعت ها با این بازی ها سرگرم شود.

بازی درمانی برای کودکان خجالتی

تاثیر گذارترین کار جهت رفع خجالت کودک، بازی می باشد که برای این منظور نیز هم بازی های سنتی وجود دارند و هم بازی های رایانه ای.

  • بازی های سنتی: به طور دقیق نمی توان گفت که کدام بازی برای رفع خجالت کودک مناسب است بلکه باید پزشک مربوطه این تشخیص را دهد اما به طور کلی برخی از بازی ها می توانند در این زمینه بسیار مفید باشند مانند: بازی های احوالپرسی، بازی هایی که در آن کودکان با هم در مورد یک موضوع خاص نظر می دهند. بازی هایی که دارای ارتباطات فیزیکی است و …
  • بازی های رایانه ای: نوع دیگری از بازی درمانی، بازی های رایانه ای می باشد که تاثیر بسیار زیادی در این زمینه دارد و در سال ها اخیر مطالعات زیادی بر روی این نوع بازی های شناختی صورت گرفته است.
    به طور خلاصه می توان گفت مبنای این نوع بازی های شناختی، هوش مصنوعی و علوم شناختی می باشد. روش کار بدین صورت است که عواملی که باعث ایجاد خجالت در کودکان شده است شناسایی می شوند.
    جهت رفع موارد مذکور و بهبود خجالت کودکان تدابیری اندیشیده می شود، بخش هایی از مغز که تاثیر زیادی در این زمینه دارند شناسایی و جهت رفع این مشکل قوانینی به وجود می آید که این قوانین را در یک بازی رایانه ای وارد می کنند.
    بنابراین هنگامی که کودک با این نوع بازی های شناختی سرگرم می شود، به طور ناخواسته بخش هایی از مغز او درگیر می شوند و در طولانی مدت می تواند تاثیر بسیار خوبی بر روی بهبود او داشته باشد.
    درمان به کمک بازی های شناختی صرفا مختص کودکان خجالتی نیست بلکه از بازی درمانی برای درمان کودکان مبتلا به اوتیسم، بیماری وسواسی، بیماری پرخاشگری و … استفاده می شود.

بازی درمانی برای کودکان خجالتی

کلام آخر

بازی درمانی اصلا کار ساده ا نیست و نیاز به تخصص بسیار بالایی دارد و فکر نکنید که فردی که توانایی طراحی و ساخت بازی داشته باشد، می تواند بازی ها شناختی را نیز طراحی کند. در واقع اهمیت بازی سازی در این مورد بسیار ناچیز است بلکه چیزی که مهم است این است که متخصصین هوش مصنوعی، علوم شناختی، پزشک ها و … راهکاری ارائه دهند که بتواند بر ناحیه ای از مغز که باعث بروز اختلال شده است تاثیر بگذارد و به بهبود بیماری کمک کند.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.