شناخت و علم روانشناسی رنگ در بازی + [رنگ های محبوب]

روانشناسی رنگ در بازی یک مسئله بسیار مهم و حائز اهمیت است که کمپانی های معروف بازی سازی به خوبی آن را درک کرده اند و از استاندارد های موجود در این زمینه در بازی های رایانه ای جهت جذب مخاطب یا فروش بیش تر استفاده می کنند.
یکی از مولفه های مهم یک بازی، رنگ بندی و گرافیک مناسب آن می باشد و طوری باید باشد که وقتی کاربر به بازی مشغول است، دچار کلافگی یا خستگی نشود.
شناخت نقش رنگ ها یک بحث کاملا تخصصی می باشد که در این مقاله در مورد روانشناسی رنگ ها در تبلیغات بازی ، روانشناسی رنگ ها در محبوبیت بازی، روانشناسی رنگ ها در جذب مخاطب و … صحبت خواهم کرد.
دقت داشته باشید که روانشناسی رنگ ها صرفا انتخاب تعدادی رنگ نیست، یعنی نمی توان گفت که هر کسی می تواند بدون دانش کافیاز طیف رنگی مناسب در بازی ها استفاده نماید بلکه این کار یک کار کاملا روانشناسی و علمی می باشد.
یعنی با توجه به نوع بازی و بیش ترین مخاطبینی که دارد می توان رنگ های مناسبی انتخاب کرد تا تاثیر بیش تری بر روی فرد بگذار و معتاد بازی شود.

 

روانشناسی رنگ ها در بازی-1

روانشناسی رنگ ها در تبلیغات بازی

روانشناسی رنگ ها در تبلیغات گیم های مختلف بدین معنی می باشد که با استفاده از به کار بردن رنگ های مناسب در بازی و طراحی یک بازی گرافیکی زیبا، بتوان نظر افراد زیادی را جذب کرد و با این کار تبلیغات بازی بسیار راحت تر می شود. یعنی وقتی فرد جذب رنگ ها و زیبایی بازی شود راحت تر با آن ارتباط برقرار می کند و این چنین کار تبلیغات شرکت های طراحی کننده بازی نیز راحت تر است.

روانشناسی رنگ ها در محبوبیت بازی

مهم ترین علت محبوبیت یک پدیده مانند بازی های رایانه ای، می تواند عادت کردن به آن باشد یعنی بازی آن چنان بر روی فرد تاثیر بگذارد که جذب آن شود و از آن لذت ببرد. حال می توان به راحتی با استفاده از علم روانشناسی  و شناخت رنگ ها در محبوبیت بازی، گیمر را جذب بازی کرد و بازی نزد او به یک بازی بسیار محبوب تبدیل خواهد شد. دقت داشته باشید که جهت این کار باید بازه سنی افرادی که از این بازی استفاده می کنند مشخص شود که مثلا فرض کنید بیشترین استفاده از این بازی افراد بین 20 تا 30 سال می باشد. حال باید سبک بازی نیز مشخص شود و و با تلفیق یا دو پارامتر و ده ها پارامتر دیگر می توان نتیجه گرفت که چه رنگ هایی می تواند در بازی به کار رود تا بیش ترین تاثیر را بر روی مغز و روان افراد بین 20 تا 30 ساله بگذارد.

روانشناسی رنگ ها در بازی-2

روانشناسی رنگ ها در جذب مخاطب

بازی هایی معروفی مانند جی تی ای، کال آف دیوتی، رزیدنت اویل و … وجود دارند که از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار هستند که شاید فکر کنید چون سطح بازی حرفه ای است تا این اندازه بین کاربران معروف شده است. البته این حرف تا حدود بسیار زیبای درست است اما بخش عمده ای از معروف بودن این بازی ها مربوط به روانشناسی رنگ ها در جذب مخاطب می باشد. یعنی مخاطب با یک بار بازی کردن با بازی می تواند حس خوبی از آن دریافت کند. اما بازی های دیگری نیز وجود دارند که با این که بسیار حرفه ای هستند اما به هیچ وجه معروف و محبوب نیستند و علت آن نیز عدم توجه به شناخت ویژگی رنگ ها و تاثیر آن در بازی می باشد.

 

کلام آخر

در این مقاله نکات مفیدی درباره روانشناسی اطیف های رنگی در انواع گیم ها،  روانشناسی رنگ ها در تبلیغات بازی، روانشناسی رنگ ها در محبوبیت بازی، روانشناسی رنگ ها در جذب مخاطب و … گفتم که به طور خلاصه یعنی شناخت فرد، بررسی ویژگی های آن و لحاظ کردن رنگ هایی متناسب با روحیات او جهت وابسته شدن به بازی می باشد.

 

 

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.