راهنمای خرید گوشی با گارانتی های اصلی از فروشگاه های معتبر

امروزه خرید گوشی یکی از سخت ترین و چالش انگیزترین خرید ها است. به این دلیل که فروشگاه های اینترنتی و فیزیکی زیادی وجود دارند که ادعای همشون فروش محصول با کیفیت همراه گارانتی معتبر است. شعار های خوش رنگ و لعابی هم به کار میبرن. برای مثال: با اطمینان کامل از ما خرید کنید، با فلان فروشگاه با آسودگی خیال خرید کنید، ما در این کار متخصص و کار بلد هستیم، اطمینان و اعتماد یعنی فلان برند و کلی شعار های این چنینی که خریدار با شنیدن این ها وسوسه میشه. در کل، کلاه برداری و دروغ در حوزه کالاهای دیجیتال زیاد شده که باور کردن حرف های فروشنده هارو سخت می کنه.

خب در این میان کسایی که قصد خرید موبایل رو دارند، سعی میکنند که گوشی با کیفیت و به روز رو بخرند تا سال ها بتوانند از آن استفاده کنند. چون با این قیمت گوشی و موبایل و در کل کالاهای دیجیتال؛ بیشتر افراد در تلاش هستند تا با قیمت مناسب و بصرفه، محصولی اصل و باکیفیت بخرند. در اصل همه دنبال خرید کالای اورجینال دیجیتال با گارانتی معتبر هستند. این نکته را هم در نظر بگیریم که بیشتر افراد جامعه توان خرید گوشی های پرچم دار با قیمت های آنچنانی را ندارند و بیشتر در تلاش هستند که گوشی ارزان و اقتصادی بخرند. خوبی بازار موبایل در این دوره اینکه که برند های مطرح دنیا همچون سامسونگ، هواوی، شیامی، ریلمی، اوپو و… در این مورد فکر کردن و گوشی موبایل های اقتصادی با امکانات خوب و قیمت ارزان روانه بازار کردن تا افرادی که توان خرید گوشی های جدید با امکانات بالا را ندارند، این گوشی موبایل های ارزان را خریداری کنند.

یکی از اصلی ترین فاکتور ها در زمان خرید گوشی که بیشتر مورد توجه خریدار قرار میگیره، اسم شرکت گارانتی کننده اون محصول هست. آیا خدمات خوبی در صورت خرابی و ایراد داشتن موبایل به ما خواهد داد یا نه؟ در مورد گارانتی، شرکت های نام آشنای زیادی درحوزه دیجیتال وجود دارد مثل ایران رهجو، بهین تکنولوژی، آواژنگ، آونگ، مدیاپردازش، ماکروتل، سازگار و…

معتبر ترین فروشگاه های اینترنتی گوشی

مسئله دیگه اینه که محصولات مشابه، با گارانتی متفاوت، قیمت های مختلفی دارن که این خود نیز جای بحث دارد! چون علاوه بر اختلاف قیمتی که ایجاد کرده، شخص خریدار را سردر گم می کند! اونی که گرونه، گارانتیش بهتره؟ که جواب این سوال را باید از متخصصین بازار موبایل و کالاهای دیجیتال بپرسید.

یا اینکه می توانید توی گوگل کلمه راهنمای خرید آنلاین یا راهنمای خرید گوشی را جستجو کنید تا اطلاعات خوبی بدست بیارید.

روش دیگه هم اینه که در اینترنت گشتی بزنید و در مورد شرکت های گارانتی کننده تحقیق و بررسی کنید و یا به سایت هایی همچون دیجی کالا، هامیا، تکنولایف یا 19 کالا سر بزنید. که در این صورت هم می توانید از نظرات دیگر خریداران استفاده کنید و هم قیمت ها را مقایسه کنید.

دو مدل خرید گوشی و موبایل داریم، خرید گوشی به صورت حضوری از فروشگاه های سطح شهر و دومی خرید از فروشگاه های اینترنتی موبایل.

مزیتی که خرید حضوری داره اینکه شما محصول را لمس می کنید، می بینید، تست می کنید و اگر سوالی داشته باشید، از فروشنده می پرسید. باهاش اتمام حجت می کنید که اگه خراب شد گارانتی به عهده شما، اگه خراب شد من شما را می شناسم و … که یه جور دلگرمی میده به خریدار ولی بدی که داره اینه که شاید گزینه های انتخاب شما محدود باشه و شاید با هزینه ای که میکنید می توانستید یک گوشی میان رده اقتصادی با امکانات خوب بخرید ولی از شانس بدتان اون مدل گوشی در شهر شما موجود نیست و از خرید آن بی نصیب می مانید.

اما حالت دوم که همان خرید آنلاین گوشی است را بررسی کنیم. تو خرید گوشی به صورت اینترنتی یه جورایی میشه گفت کل بازار گوشی کشور زیر دست شماست و به یک شهر یا استان محدود نیستید. با یک سرچ ساده در گوگل اخبار قیمت موبایل دستتان میاد، قیمت گوشی های جدید را می بینید، ارزان ترین قیمت گوشی ها را مشاهده می کنید. فروشنده هایی از کل ایران می بینید با قیمت هایی مختلف با گارانتی های متنوع. میتوانید مشخصات چندین گوشی رو ساعت ها با هم مقایسه کنید بدون هیچ خجالت و استرسی و در آخر با یک کلیک ساده گوشی به سبد خرید شما اضافه میشه و بعد از 3 الی 4 روز کاری به دستتون میرسه بدون این که حتی شما از خونه بیرون برید. مواردی که گفتیم گوشه ای از خوبی های خرید اینترنتی گوشی بود. خب مهمترین سختی که داره این است که فروشگاه های اینترنتی زیادی وجود دارند و باید فروشگاه های معتبر را بشناسید که یکی از راه هاش توجه به نماد اعتماد الکترونیک و نماد ملی ثبت است که در پایین صفحه سایت ها وجود داره .با کلیک بر روی تصویر هر کدام اطلاعات فروشگاه و فروشنده را کامل مشاهده خواهید کرد. در مورد این هم بگیم اگر زمانی در هنگام خرید موبایل و یا هر کالایی مشکلی برای شما پیش آمد بیشتر سایت ها پاسخگویی آنلاین دارند که با درج سوال در آن بخش، متخصصین فروش اون سایت به شما جواب میدن و مشکلاتتونو کاملا حل می کنند.

نتایج خرید گوشی

با جستجوی کلمه خرید گوشی در گوگل تمامی فروشگاه های اینترنتی برای شما نمایش داده می شه. یا اگر قصد مقایسه قیمت گوشی ها را دارید تا ارزان ترین گوشی را بخرید می توانید قیمت گوشی ترب را سرچ کنید. یا قصد دیدن مشخصات کامل گوشی و مقایسه مشخصات آن ها را دارید کلمه خرید گوشی از هامیا یا سایت های دیگه رو جستجو کنید.

در آخر سر امروزه با وجود اینترنت منابع زیادی برای تحقیق محصول مورد نظر وجود دارد. قبل از خرید گوشی میتوانید با مشاهده بررسی های ویدیویی اطلاعات بسیار خوبی از گوشی مورد نظرتان داشته باشید یا حتی کیفیت عکس هر نوع موبایل را مقایسه کنید.

شما چه راهکارهایی را برای خرید راحت تر گوشی پیشنهاد میکنید؟

4 نظرات
  1. مجتبی می گوید

    جالب بود مقاله.
    فروشگاه اینترنتی هامیا؟ ؟.. نشنیدم تاحالا 🤔

  2. محدثه می گوید

    هامیا😍معتبر ترین فروشگاه
    با خیال راحت از هامیا خرید کنین بهترینه🥰

  3. مرتضی می گوید

    بسیار عالی

  4. ناهید می گوید

    ارزشمند بود، مرسی

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.