معرفی بهترین سایتهای عمده فروشی در سطح بازارهای بین المللی

بعد از گسترش اینترنت در سراسر جهان، مدل کسب و کارها تغییر بسیاری کرد. امروزه تولیدکنندگان و فروشندگانی که کسب و کار خود را با فضای دیجیتال هماهنگ کردند، جزو برندگان این عرصه هستند. اما طرز کار این وبسایتها چیست و چکار میکنند؟

 

بهترین سایت های عمده فروشی

رسالت سایت های عمده فروشی

با یک مثال ساده ضرورت این دسته از سایتها را توضیح خواهیم داد: فرض کنید شما در هند هستید و میخواهید برای بازار خود خرما تهیه کنید، کاری که باید انجام دهید این است که ابتدا تحقیق کنید چه کشورهایی خرما میفروشند؟، شرایط سفر به این کشورها چگونه است؟ هزینه های سفر، مشکلات موجود در سفر، زبان کشور مقصد و… را هم به مشکلات غیر از خرید خود اضافه کنید!

و یا فرض کنید که شما تولید کننده محصول هستید، برای فروش محصول خود یا باید منتظر خریدار بمانید تا در محل شما حضور پیدا کند یا بدنبال خریدار خرما در شهر و روستا بگردید.

سایتهای عمده فروشی تا حد زیادی این مشکل را حل کرده اند. تولید کننده محصول در سایت ثبت نام میکند، سپس خریدار از هر نقطه از جهان وارد سایت میشود و شرایط تولید کننده و محصول را بررسی میکند. به همین ترتیب این امکان را دارد که سایر محصولات و تولیدکنندگان را نیز ارزیابی کند. در نهایت برای تولیدکننده سفارش خود را ارسال میکند… تولیدکننده محصول هم میتواند درخواست های خریداران را بررسی کند و با توجه به شرایط خود، بهترین فروش را انجام دهد.

تولید کنندگان و خریداران محصول، میتوانند در سایت اعلام کنند که فروش و خرید بر اساس حجم عمده باشد و یا به صورت تک هم قابل معامله است. البته برخی از سایتها به صورت تخصصی بر روی عمده فروشی فعالیت دارند که در ادامه به چند نمونه اشاره خواهیم کرد:

با سایت های عمده فروشی آشنا شوید

Alibaba.com

علی بابا چینی! جزو بزرگترین وبسایتهای عمده فروشی آنلاین هست که در سطح بین المللی فعالیت میکند. البته ابتدا تنها در کشور چین فعالیت میکرد اما با حمایت های انجام شده در سطح جهان فعالیت کرد. از ویژگی های مثبت این سایت این است که برای ثبت نام و ثبت محصول هزینه ای دریافت نمیکنند. منبع درآمد این سایت از تبلیغات، ارتقا آگهی و امکانات ویژه ای است که بر روی محصولات اعمال میکند. از ویژگی مثبت این سایت این است که سیستم همکاری در فروش دارد و این یعنی بازاریابانی هم روی محصول شما فعالیت میکنند و اگر محصول شما منجر به فروش شود، پورسانت خود را دریافت میکنند.

سایت فروش عمده

BasketBulk.com

یکی از وبسایت های معتبر عمده فروشی آنلاین که فعالیت خود را در زمینه خرما آغاز کرده اند. ثبت نام در این سایت بسیار آسان بوده و براحتی چند کلیک میتوانید عضو شده، فروشگاه خود را ایجاد کنید و محصولات خود را با شرایطتان ثبت کنید. سپس منتظر دریافت فرم سفارش از خریداران از سراسر کشورهای جهان باشید.

 

IndiaMart.com

وبسایت عمده فروشی بزرگ هندی، با هزاران خریدار و فروشنده، این سایت هم در ابتدا در کشور هند فعالیت میکرد اما با توجه به جمعیت بسیار زیاد این کشور و بازارهای آن، از کشورهای دیگر هم به فعالیت در این سایت پرداختند. متاسفانه این سایت کشور ایران را تحریم کرده است و تجار ایرانی نمیتوانند با استفاده از آیپی ایران به فعالیت در این سایت بپردازند.

 

made-in-china.com

یکی دیگر از سایتهای عمده فروشی که ظاهری مشابه علی بابا دارد و عمده فعالیت آن نیز در این کشور انجام میشود.

در نهایت هدف از تاسیس و راه اندازی تمامی این سایتها، ارتباط بهتر بین خریدار و فروشنده بود که تا حد زیادی این مهم تحقق یافت. البته نکته ای که حائز اهمیت است، خریداران و فروشندگان باید دقت عمل و تمام بررسی های لازم را به عمل آورند تا از خسارت های احتمالی، کلاهبرداری و… جلوگیری کنند.

منبع: medium

4 نظرات
  1. مرتضی می گوید

    ممنون از معرفیتون

  2. شادمهر می گوید

    ممنون از سایت خوبتون

  3. رستمیان می گوید

    آمازون هم عمده فروشیی به حساب میاد؟

  4. naser می گوید

    سایت basketbulk ایرانی هست؟

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.