صفر تا صد شغل تعمیرات لوازم خانگی

صفر تا صد شغل تعمیرات لوازم خانگی

از آنجا که تعداد این لوازم در منازل روز به روز بیشتر و لوازم جدیدتر جهت استفاده های متفاوت تولید می شوند، لذا همراه خود مشاغل بسیاری را ایجاد می کنند. مشاغلی مانند تولید این لوازم، فروش لوازم خانگی و تعمیرات لوازم خانگی.

هدف از ارائه این مقاله معرفی صفر تا صد شغل تعمیرات لوازم خانگی و آشنایی هرچه بیشتر شما با این حرفه و البته معرفی دوره تعمیر لوازم خانگی می باشد. لذا امیدواریم که ما را تا پایان این مقاله همراهی نمایید.

صفر تا صد شغل تعمیرات لوازم خانگی.

در ابتدای امر باید بدانید که لوازم خانگی به چه دسته از وسایل گفته می شود. وسایل مورد استفاده در منزل مسکونی شما شامل این لوازم می شوند. که در اینجا می توان به برخی از این وسایل اشاره کرد:

یخچال، فریزر، یخچال ساید بای ساید، چرخ گوشت، اتو، سرخ کن، آبمیوه گیری، کتری برقی و چای ساز، ریش تراش، پنکه، جارو برقی، ماشین ظرفشویی، ماشین لباسشویی، ماکروفر، اجاق گاز، تستر حرارتی، سشوار و بسیاری دیگر از این وسایل اعم از برقی و غیر برقی.

از آنجا که لوازم خانگی جزء وسایل مورد نیاز هر خانه ای می باشد، استفاده از آنها بخش جدایی ناپذیر زندگی ما شده است. همچنین به خاطر قیمت های بالای برخی از این وسایل و نبودن تعدادی از آنها در بازار به دلایل مختلف، مانند تحریم کشورمان در بازار جهانی، شغل تعمیرات لوازم خانگی در رشته های مختلف روز به روز رونق بیشتری گرفته و حتی تبدیل به یکی از 10 شغل پر درآمد خدماتی دنیا شده است.

شغل تعمیر لوازم خانگی خود دارای 2 بخش است که عبارتند از:

  • بخش مکانیکی لوازم خانگی

  • بخش الکترونیکی لوازم خانگی

بخش های مکانیکی لوازم خانگی

در شغل لوازم خانگی یک تعمیر کار باید بتواند بخش های مکانیکی زیادی را در دستگاه ها تعمیر کند. بخش های مکانیکی شامل درب ها و قاب ها ، موتور های وسایل، محفظه ها، تسمه ها، چرخ دنده ها، لوله و اتصالات، المنت ها، پرواننه ها ، فن ها، شیر آلات و بسیاری دیگر که در لوازم مختلف، متفاوت هستند و هرکدام کارایی مجزایی دارند.

بخش های الکترونیکی لوازم خانگی

قسمت های الکترونیکی و برد های دستگاه ها بخش دیگری از لوازم خانگی را شامل می شود. در شغل تعمیرات لوازم خانگی شما نیاز به تخصص تعمیرات این قسمت ها دارید. چرا که 60 الی 70 درصد خرابی لوازم خانگی ناشی از خرابی این قسمت ها و قطعات می باشد. کسانی که تخصص بالا تری در این زمینه دارند مطمعناً با مشکلات کمتری هنگام تعمیر لوازم خانگی مواجه می شوند.

وظایف یک تعمیر کار لوازم خانگی

هر انسان در هر شغلی که مشغول به کار باشد وظایفی را بر عهده خواهد داشت. در شغل تعمیرات لوازم خانگی یک تعمیر کار وظایف مهم و حساسی را بر عهده دارد. چرا که این وسایل در منازل به صورت دائم و روتین استفاده می شوند و حتی تعمیر اشتباه و نادرست آنها احتمال خطرات جانی را در پیش خواهد داشت.

برخی از وظایف یک تعمیر کار لوازم خانگی عبارتند از :

  • نصب درست لوازم خانگی

  • سرویس به موقع لوازم خانگی

  • داشتن روش ها و گزینه های متفاوت برای تعمیر

  • استفاده درست از لوازم هنگام تعمیرلوازم خانگی

  • تخمین زمان مورد نیاز جهت تعمیر

  • تخمین قیمت و اجرت درست تعمیر

  • دریافت حق الزحمه طبق نرخ اتحادیه

ابزار لازم برای شغل تعمیرات لوازم خانگی

در شغل لوازم خانگی شما نیاز به ابزار پیچیده و گران قیمتی ندارید. ابزاری که برای این شغل لازم است را میتوانید به راحتی تهیه نمایید. از لوازم ابتدایی لازم جهت تعمیر لوازم خانگی میتوان به یک میز کار، چند نوع آچار، انواع پیچ گوشتی و مواردی ازین قبیل نام برد.

همچنین از آنجا که اکثر لوازم خانگی دارای برد های الکترونیکی هستند ابزاری مانند هویه، هیتر، منبع تغزیه، مولتی متر، لوپ (میکروسکوپ) و برخی دیگر جزء ابزار لازم تعمیرات لوازم خانگی می باشند.

شرایط گرفتن جواز کسب

یکی از ملزومات شغل تعمیرات لوازم خانگی داشتن جواز کسب می باشد. زمانی که شما می خواهید به صورت مستقل کار کنید نیاز به اخذ جواز کسب دارید که می توانید با مراجعه به اتحادیه صنف لوازم خانگی نسبت به دریافت جواز اقدام کنید.

یکی از مدارکی که برای گرفتن جواز کسب لازم است داشتن گواهینامه فنی از آموزشگاه های فنی و حرفه ای می باشد. که با معرفی شما از طرف اتحادیه و گذراندن دوره های لازم و یا گرفتن آزمون تخصصی در رشته مورد نظر از شما، میتوانید نسبت به گرفتن گواهینامه لازم اقدام کنید.

لازم به ذکر است که اگر شما با شرکت و یا مجموعه ای کار کنید و زیر مجموعه آن شرکت باشید نیاز به گرفتن جواز کسب ندارید.

معایب و مزایای شغل تعمیرات لوازم خانگی

همانطور که می دانید هر شغلی دارای معایب و مزایای بسیار زیادی است. پر مزایا بودن یک شغل بسیار حائز اهمیت می باشد. همچنین توصیه می کنیم پیش ورود به یک شغل ابتدا باید تمامی معایب و مزایای آن را در نظر گرفت. لذا قصد داریم تعدادی از مزایا و معایب شغل تعمیرات لوازم خانگی را شرح دهیم.

معایب شغل تعمیرات لوازم خانگی

یکی از معایب و سختی های شغل تعمیرات لوازم خانگی این است که باید هر روز مهارت خود را افزایش دهید. چرا که شرکت های ساخت لوازم خانگی هر روز از تکنولوژی جدیدتری در تولیدات خود استفاده میکنند. پس در نتیجه عیب یابی ها مشکل تر خواهند شد. مثلاً در یک برند خاص حدود 100 مدل ماشین لباسشویی وجود دارد که هر کدام از تکنولوژی منحصر به خود استفاده و دارای لوازم مکانیکی و الکترونیکی مختص به خود می باشند. پس باید در مورد آن ها و نحوه عیب یابیشان اطلاعات لازم را کسب کنید.

مزایای شغل تعمیرات لوازم خانگی

مشاغل آزاد و هر شغلی که در آن مهارت کافی را داشته باشید میتواند درآمد خوبی را برای شما در پی داشته باشد. شغل تعمیرات لوازم خانگی یکی از مشاغل آزادی است که با کسب مهارت لازم در آن می توانید به موفقیت های خوبی در آن برسید.

فاکتور های لازم برای افزایش درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی

درآمد شغل تعمیرات لوازم خانگی حدود 4 تا 8 برابر حقوق پایه اداره کار می باشد، که این درآمد بسته به شرایط مختلف متفاوت است. از این شرایط که باعث افزایش درآمد شما می شود، می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • داشتن علاقه به شغل تعمیرات لوازم خانگی

  • داشتن تجربه و مهارت کافی

  • داشتن سرعت عمل و مهارت در عیب یابی و تعمیر

  • کسب تخصص و بالا بردن مهارت طبق تکنولوژی روز

  • استفاده از قطعات اورجینال جهت تعمیر لوازم خانگی

داشتن علاقه به شغل تعمیرات لوازم خانگی

یکی از فاکتور های مهم پیشرفت در شغل لوازم خانگی داشتن علاقه و داشتن مهارت زمینه ای از قبل برای ورورد به این شغل می باشد. چرا که هنگام ورود به این شغل وقتی شما علاقه داشته و پیش زمینه ای از اطلاعات این شغل دارا باشید قدرت یادگیری شما بالاتر رفته و با انگیزه بهتری آن را ادامه می دهید.

نتیجه گیری

در این مقاله امیدواریم توانسته باشیم شما را در انتخاب هرچه بهتر شغل تعمیرات لوازم خانگی یاری کرده باشیم. لازم به ذکر است آموزش کافی در این شغل یکی از مهمترین مسائل می باشد، که شما می توانید با استفاده از دور های آموزشی مراکز فنی و حرفه ای و دیگر آموزشگاه ها این مهارت را کسب کنید.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.