۴ cms برای طراحی سایت بدون کدنویسی برای آموزش وردپرس – اسراروردپرس

 اگر در فکر راه‌اندازی سایتی برای کسب و کار خود هستید این موضوع که سایت با استفاده از یکی از انواع cms  طراحی شده‌باشد و یا با استفاده از برنامه‌نویسی، مسئله بسیار مهمی است، زیرا هر یک قابلیت‌ها و ویژگی‌هایی دارد و البته در قیمت و زمان طراحی سایت نیز موثر است که لازم است پیش از تصمیم‌گیری به آن اشراف داشته‌باشید. ما در این مطلب به طراحی سایت با استفاده از cms پرداخته و به شما خواهیم گفت که چند نوع cms برای این منظور وجود دارد و هر کدام برای طراحی چه نوع سایت‌هایی مناسب می‌باشد.

Cms چیست؟

Cms چیست؟

پیش از آن که به معرفی انواع cms بپردازیم و موارد استفاده از آن را در طراحی سایت ذکر کنیم لازم است ببینیم cms چیست؟ سی ام اس cms یک پلتفرم نرم‌افزاری است که با استفاده از آن می‌توانید یک سایت برای کسب و کارتان طراحی کرده و محتواهای آن را مدیریت نمایید. همان‌طور که می‌دانید از گذشته تا به امروز جهت طراحی سایت های مختلف از زبان‌های برنامه‌نویسی مختلفی همچون HTML، JavaScript و CSS استفاده می‌شود که اگر می‌خواهید خودتان طراحی سایتتان را برعهده بگیرید لازم است که با یکی از این زبان‌ها حداقل آشنایی داشته‌باشید. اما خبر خوب آن است که در حال حاضر وجود انواع cms برای طراحی سایت سبب شده است تا شما بتوانید بدن نیاز به کدنویسی و .. برای خودتان و یا سایرین سایت‌های کارآمد و استانداردی را طراحی کرده و محتواهای بصری و متنی و .. را منتشر نمایید. انواع cmsها هر روزه در حال بروزرسانی هستند و همین امر سبب شده تا شما کارهای بیشتری را بتوانید با استفاده از آن‌ها انجام دهید. به عنوان مثال ویرایش محتوا آسان‌تر انجام شده و طراحان سایت می‌توانند آن را بر اساس نیاز و خواست مشتری ویرایش کرده و تنظیمات آن را تغییردهند. اما یک نکته بدیهی و مهم در این خصوص وجود دارد که انتخاب و استفاده از cms بدون داشتن دانش فنی در این حوزه دشوار می‌شود، بنابراین لازم است شما تا حدی با این مقوله و کار با ابزارهای مختلف آن آشنا باشید تا بتوانید یک وب سایت کارآمد و استاندارد طراحی نمایید. به طورکل تمامی سیستم‌های مدیریت محتوا دارای دو بخش مختلف هستند:

بخش عمومی Front: قسمتی است که کاربر می‌تواند آن را مشاهده نماید.

بخش مدیریت Admin : بخشی که تنها مدیر سایت و یا ادمین ها به آن دسترسی خواهند داشت.

بخش مدیریت Admin

بهترین انواع cmsها چه ویژگی‌هایی دارند؟

هرچند که تمامی سی ام اس‌ها از قابلیت مهم مدیریت محتوا برخوردارند اما گاهی تفاوت‌هایی نیز با یکدیگر دارند. به طورکل در بین انواع cms برای طراحی سایت، آن‌هایی که از امکانات و قابلیت‌های زیر برخوردار باشند کارآمدترند.

  •  برخورداری از داشبورد بصری

هر cms دارای داشبوردی برای مدیر سایت می‌باشد که نیاز ادمین را در خصوص تولیدمحتوا برطرف می‌کند. به عنوان مثال مدیر سایت می‌تواند کارهایی از قبیل برنامه‌ریزی محتوا، ردیابی فعالیت کاربران، نصب ماژول‌، پلاگین‌ و همچنین تجزیه و تحلیل عملکرد وب‌سایت را مدیریت نماید.

  •  بهره‌مندی از ابزارهای قدرتمند ویرایش

برای انواع cmsها قابلیت‌های متنوعی برای ویرایش محتوای سایت طراحی شده به‌طوری که به راحتی می‌توان انواع محتواها مانند تصاویر، ویدئو و .. را ایجاد کرده و آن‌ها را در حالت پیش نمایش مشاهده کرده و سپس اقدام به انتشار آن‌ها نمود.

  •  ابزارهای داخلی سئو

انواع cms از قابلیتی برخوردار است که ادمین با استفاده از ابزارهای داخلی می‌تواند وضعیت seo را بهبود بخشیده و به قرارگیری سایت در بالاترین رتبه بندی‌های گوگل کمک نماید.

  •  ارتباط‌دهی با رسانه‌های اجتماعی

امروزه به جز سایت از طریق سایر فضاهای مجازی مانند اینستاگرام و تلگرام و .. می‌توان با مشتریان و کاربران ارتباط برقرار کرد. سی ام اس‌ها شرایطی را مهیا می‌کنند تا شما بتوانید با ارتباط دهی سایت خود به این رسانه‌ها همواره در دسترس مشتری قرار گیرید.

  •  امنیت

انواع cms در طراحی سایت کمک می‌کنند امنیت سایت در بالاترین حد قرار گیرد. محافظت از اطلاعات، مشتریان و حفظ اعتبار برند از جمله مزایای این مورد است.

امنیت

معرفی بهترین انواع cms برای طراحی سایت

جالب است بدانید که تاکنون چندین مورد سی ام اس برای راحی سایت توسط شرکت‌های گوناگون طراحی شده‌اند که کار با بعضی از آن‌ها نسبت به بقیه ساده‌تر و جذاب‌تر است. در ادامه ما به معرفی 4 cms کارآمد برای طراحی سایت خواهیم پرداخت.

  • وردپرس

این cms به گونه‌ای طراحی شده که علاوه بر مدیریت محتوای جامع و کاربردی، رایگان نیز می‌باشد و بیشتر طراحان سایت استفاده از وردپرس را به عنوان یکی از انواع cms برای طراحی سایت پیشنهاد می‌کنند. به طوری که با یک دامنه و هاست ساده می‌توانید با کمترین هزینه سایتی را برای کسب و کارتان راه‌اندازی و با استفاده از افزونه‌های مختلف به مدیریت محتوای خود بپردازید. چنانچه در دوره‌های آموزش وردپرس شرکت کنید انجام این امر یعنی طراحی سایت تا مدیریت محتوا با این سی ام اس برای شما بسیار ساده خواهد شد.

  • دروپال

از دیگر انواع cms برای طراحی سایت می‌توان به دروپال اشاره کرد که مهمترین مزیت آن نسبت به سایر پلتفرم‌های مدیریت محتوا، امنیت آن است. با استفاده از این سیستم مدیریت محتوا، درج درگاه‌های پرداخت امن با استفاده از کدهای مشخص امکان‌پذیر شده است و مشکلات فنی کمتری در آن به وجود می‌آید. اما یک مشکل در استفاده از دروپال وجود دارد که به تنوع کم ماژول‌ها و قالب‌های آن مربوط می‌شود.

  • جوملا

cms جوملا به عنوان یکی از قدیمی‌ترین انواع cmsها برای طراحی سایت به شمار می‌آید که تا یک دهه قبل مورد استفاده قرار می‌گرفت اما اکنون به لحاظ استفاده بیشتر از وردپرس، این نوع سی ام اس با توجه به قابلیت‌های منحصربفردی که دارد کمی کنار گذاشته‌شده است. در حالی که جوملا با ساختاری که در کدنویسی دارد به طراح کمک می‌کند تا در عرض چند ثانیه بتواند اسکریپت‌ها و کدهای مورد نظر خود را نصب نماید. اما باید گفت تعداد ماژول‌ها، قالب‌ها و علی‌الخصوص افزونه‌های رایگان این سی ام اس نسبت به وردپرس کمتر است.

  • پرستاشاپ

چنانچه در زمینه طراحی سایت با انواع cmsها فعالیت دارید حتما نام پرستا شاپ را به عنوان یکی از پلتفرم‌های طراحی سایت شنیده‌اید. بخصوص برای افرادی که مایل به طراحی وب‌سایت‌های فروشگاهی هستند، سیستم مدیریت محتوای پرستاشاپ بسیار کارآمد خواهد بود. با توجه به قابلیت‌هایی که برای این سیستم طراحی شده، کدنویسی این سی ام اس برخلاف وردپرس ساده‌تر است و امکاناتی برای آن طراحی شده که در حالت عادی وردپرس از آن‌ها بی‌بهره است مگر آن که از افزونه‌های متعدد آن استفاده نمایید که در دوره‌های آموزش وردپرس می‌توانید درباره نصب و استفاده از پلاگین‌ها و .. اطلاعات کاملی به دست آورید.

وب سایت اسرار وردپرس

چنانچه به طراحی سایت با استفاده از انواع cms علاقه‌مندید، به شما پیشنهاد می‌کنیم در دوره‌های آموزشی که برای این منظور توسط موسسات مختلف ارائه شده است شرکت نمایید. اسرار وردپرس به عنوان بهترین مرجع و منبع برای یادگیری طراحی سایت به شمار می‌آید که می‌توانید طراحی سایت را با کدنویسی و بدون کدنویسی در این سایت فراگیرید. به عنوان مثال با استفاده از انواع cms در طراحی سایت می‌توانید از پلتفرم‌های جوملا، دروپال و وردپرس و .. استفاده کرده و بدون نیاز به کدنویسی سایت‌های مختلفی را طراحی نمایید. در سایت اسرار وردپرس به آدرس الکترونیکی https://asrarwp.com/  صفر تا صد آموزش وردپرس به علاقمندان ارائه شده که شامل دوره‌های رایگان و … می‌شود.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.