مراحل طراحی سایت فروشگاهی به چه صورت است؟

در سال‌های اخیر روزبه‌روز به تعداد کاربران اینترنت اضافه می‌شود و کسب‌ و کارها برای جذب مشتریان بیشتر با استفاده از طراحی سایت فروشگاهی وارد فضای اینترنت می‌شوند تا محصولات و خدمات خود را به کاربران اینترنتی معرفی کنند. داشتن یک فروشگاه اینترنتی یا آنلاین شاپ برای همه کسب و کارها به یک امر ضروری تبدیل شده است؛ زیرا با استفاده از دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی اینترنتی می‌توان مشتریان بسیاری زیادی به دست آورد و محصولات را به صورت آنلاین بدون مراجعه حضوری مشتریان به فروش رساند.

طراحی سایت فروشگاهی یک روش فروش مدرن است که با سبک زندگی امروزی مطابقت دارد و به مشتریان شما اجازه می دهد به صورت 24/7 به فروشگاه شما دسترسی داشته باشند و سفارش خود را ثبت کنند. با وجود فروشگاه‌های اینترنتی مشتریان هیچ محدودیت مکانی یا زمانی برای خرید ندارند. کسب و کارها با برخورداری از یک سایت فروشگاهی به فروشنده‌های تمام وقت تبدیل می‌شوند. در این مقاله قصد داریم درباره مراحل طراحی سایت فروشگاهی توضیح دهیم. لطفا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

آشنایی با مراحل طراحی سایت فروشگاهی

برای طراحی سایت فروشگاهی شش مرحله مهم وجود دارد که در ادامه با این‌ مراحل آشنا خواهید شد.

1- ابتدا مشخص کنید که قرار است چه چیزی را بفروشید

اگر قصد دارید با راه‌‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی کسب و کار آنلاین خود را آغاز کنید؛ در اولین مرحله از مراحل طراحی سایت فروشگاهی باید مشخص کنید که قرار است چه چیزی را بفروشید.‌ بهترین محصولاتی که برای فروش انتخاب می‌شوند، همان محصولاتی هستند که جای خالی آن‌ها به میزان زیادی در بازار حس می‌شود و علاقه‌مندان زیادی را به خود جلب می‌کنند‌. البته بررسی بازار هدف و افراد دیگری که در همان حوزه انتخابی شما مشغول فعالیت هستند را فراموش نکنید. شناسایی افرادی که از محصولات یا خدماتی که برای فروش انتخاب کرده‌اید، استفاده می‌کنند نیز به موفقیت و بازاریابی هدفمند شما کمک زیادی خواهد کرد.‌

2- مدل کسب و کار تجارت الکترونیک خود را تعیین کنید

دومین مرحله از مراحل طراحی سایت فروشگاهی تعیین مدل کسب و کار تجارت الکتریک است. برای راه‌اندازی یک فروشگاه اینترنتی خوب و سودآور ابتدا باید جایگاه مناسب خود را در تجارت الکترونیک پیدا کنید. مدل کسب و کار تجارت الکترونیک به روشی گفته می‌شود که با استفاده از آن کسب و کارها می‌تواند با فروش محصولات یا ارائه خدمات درآمد خوبی کسب کنند. برای هر یک از کسب و کارها یک مدل خاص وجود دارد که فعالیت آن‌ها را بیان کرده و مشخص می‌کند که به تامین کدام یک از نیازهای مشتریان می‌پردازد. مشخص کردن مدل کسب و کار نقشه راه یک فعالیت اقتصادی را به خوبی به بازاریاب‌ها نشان می‌دهد.

3- یک نام تجاری خوب پیدا کنید

پیدا کردن یک نام تجاری خوب و مناسب برای کسب و کار خود در فضای اینترنت سومین مرحله از مراحل طراحی سایت فروشگاهی محسوب می‌شود. نام تجاری که برای کسب و کار اینترنتی خود انتخاب می‌کنید حتما باید با نوع فعالیت و محصولات ارائه شده در فروشگاه اینترنتی تناسب داشته داشته باشد و به برقراری ارتباط راحت بین مشتری و فروشگاه کمک کند.

نام تجاری به نوعی مانند یک کارت ویزیت و شناسنامه کسب و کار نقش فوق‌العاده زیادی در معرفی فروشگاه اینتزنتی به مشتریان و ترغیب آن‌ها برای بازدید از سایت فروشگاهی دارد.‌ دامنه یا Domain یک فروشگاه اینترنتی آنلاین باید به گونه‌ای باشد که پیدا کردن آن از بین آن همه وب‌سایت موجود در اینترنت کار راحتی باشد. با انتخاب یک نام تجاری مناسب آینده کسب و کار اینترنتی خود را تحت تاثیر قرار دهید.

مراحل طراحی سایت فروشگاهی به چه صورت است؟

4- یافتن بهترین شرکت طراحی سایت

یک شرکت طراحی وب سایت، آژانسی است که در ایجاد و نگهداری وب سایت های حرفه ای برای برندها به جهت دستیابی به مخاطبان خود و تسریع رشد آنلاین آن ها تخصص دارد. آنها فرآیندهای مختلف را انجام میدهند، تجسم می کنند، برنامه ریزی می کنند و مجموعه ای از فایل های الکترونیکی را ایجاد می کنند که تمام عناصر بصری سایت شما را کنترل تشکیل می دهد تا تجربه کاربری جذابی را برای بازدیدکنندگان شما فراهم کند

تعداد زیادی شرکت طراحی سایت در ایران وجود دارد که هر یک از آن‌ها به نظر خودشان بهترین شرکت طراحی سایت هستند. در چهارمین مرحله از مراحل طراحی سایت باید با توجه به معیارهای مختلف از بین شرکت‌های موجود، بهترین شرکت طراحی سایت را پیدا کنید.

نتایج صفحه اول موتورهای جستجو، توجه به ظاهر سایت شرکت‌ها، توجه به تعامل شرکت‌های طراحی سایت در شبکه‌های اجتماعی، توجه به نمونه کارهای موفقیت‌آمیز شرکت، صحبت با مشتریان شرکت‌ها، بررسی امکانات ارائه شده توسط شرکت، برخورداری از توانایی طراحی سایت رسپانسیو، دریافت هزینه متعارف برای خدمات طراحی سایت فروشگاهی، داشتن یک تیم پشتیبانی قوی، ارائه انواع سبک‌ها و قالب‌های طراحی سایت ویژگی‌هایی هستند که با توجه به آن‌ها می‌توان بهترین شرکت طراحی سایت را انتخاب کرد.

5- سرمایه‌گذاری روی سئو

سرمایه‌گذاری روی سئو را می‌توان به عنوان یکی از مهم‌ترین مراحل طراحی سایت فروشگاهی معرفی کرد. کسب درآمد و سود بیشتر برای تمام کسب و کارهای اینترنتی از اهمیت فوق‌العاده زیادی برخوردار است. بدون استفاده از خدمات سئو و افزایش ترافیک هیچ سایت فروشگاهی نمی‌تواند به اهداف مورد نظر خود دست پیدا کند. استفاده از استراتژی‌های مناسب سئو سایت باعث می‌شود که سایت کسب و کار شما تعداد مشتریان هدف خود را افزایش دهد.

سئو ماهیت و هدف جستجوها را تجزیه و تحلیل می کند تا نتایج جستجوی بسیار مرتبط و تجربه کاربری بهبودیافته را ارائه دهد. بنابراین زمانی که در صفحه اول گوگل قرار می‌گیرید، درصد زیادی از کاربران اینترنت وارد سایت شما می‌شوند و در نتیجه فروش محصولات و خدمات شما نیز به مرور زمان افزایش می‌یابد. پرداخت هزینه برای دریافت خدمات سئو از شرکت‌های معتبر طراحی سایت یک سرمایه‌گذارای قابل بازگشت به شمار می‌رود و با کسب رتبه‌های برتر کوگل، اعتماد مشتریان به سایت شما بیشتر می‌شود.

6- ایجاد درگاه پرداخت

ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی به عنوان یکی دیگر از مراحل طراحی سایت فروشگاهی برای همه سایت‌های فروشگاهی لازم است. برای ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی می‌توان از دو روش شامل درگاه‌های واسط و درگاه‌های مستقیم بانکی استفاده کرد‌.

درگاه‌های واسط سایت‌هایی هستند که تمام تراکنش‌‌های مالی سایت فروشگاهی شما را بر عهده می‌گیرند و سپس مبالغ جمع‌آوری شده از فروش محصولات به حساب شما واریز می‌شود‌. برای ایجاد درگاه مستقیم بانکی باید به همراه مدارک مورد نیاز و همچنین دریافت نماد اعتماد الکترونیک به بانک مورد نظر خود مراجعه کنید.

جمع‌بندی

در این مقاله درباره اهمیت طراحی سایت فروشگاهی و مراحل طراحی این نوع سایت که شامل مشخص کردن محصولاتی که قرار است بفروشید، تعیین مدل کسب و کار تجارت الکترونیک، انتخاب نام تجاری خوب و مناسب، یافتن بهترین شرکت طراحی سایت، سرمایه‌گذاری روی سئو و ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی است، صحبت کردیم. در بهترین شرکت‌های ارائه‌دهنده خدمات طراحی سایت و سئو از بهترین و جدیدترین روش‌ها برای افزایش کیفیت سایت‌های فروشگاهی استفاده می‌شود. با سپردن مراحل طراحی سایت فروشگاهی به یک شرکت خوب و معتبر مانند وب وان در این زمینه خیال خود را از بابت کیفیت سایت خود راحت کنید. امیدواریم این مقاله برایتان مفید بوده باشد.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.