هر بازی رایانه ای دارای یک سبک خاص است و تعداد سبک های مختلف بازی نیز زیاد است که در ادامه جدیدترین اخبار تکنولوژی قصد دارم تا شما را با انواع سبک های بازی های رایانه ای آشنا کنم. بهترین بازی های رایانه ای دارای یک داستان و چارچوب خاصی است مانند انواع بازی های مبارزه ای، ورزشی، فکری و … که هر یک از آن ها نمایانگر سبک های مختلف بازی هستند. در واقع انواع سبک های بازی های رایانه ای مشخص کننده هسته اصلی و نوع بازی هستند که با توجه با نوع آن، کاربر می تواند در سبک مورد علاقه خود بازی کند.
انواع سبک های بازی
در این بخش می توانید با انواع سبک های بازی های رایانه ای که در زیر آورده شده اند، آشنا شوید:
- سبک اکشن.
- سبک ماجراجویی.
- سبک اکشن ماجراجویی.
- سبک ورزشی.
- سبک معمایی.
- سبک استراتژیک.
- سبک شبیه سازی.
- سبک نقش آفرینی.
تمام سبک های بازی های رایانه ای
در زیر به صورت کامل تر با تمام سبک های بازی های رایانه ای آشنا خواهید شد:
1- سبک اکشن: در این سبک، گیمر باید نسبت به اتفاقات بازی، واکنش های سریعی انجام دهد و معمولا بازی های جنگی مانند نبردهای بین ارتش های مختلف، جنگ های جهانی اول و دوم و … در این سبک قرار دارند. خود سبک اکشن دارای زیر بخش های دیگری مانند: تیراندازی، مبارزه ای و بستر ساز یا سکو بازی می باشد.
2- سبک ماجراجویی: از دیگر سبک های مختلف بازی می توان به سبک ماجراجویی اشاره کرد. در این سبک گیمر باید معماهای مختلفی که در طول بازی با آن ها رو به رو خواهد شد را حل کند که این سبک نیز دارای زیر بخش های مختلفی است مانند: ماجراجویی گرافیکی، متن محور، رمان های تصویری، فیلم های تعاملی.
3- سبک اکشن ماجراجویی: این سبک بازی دارای داستانی فوق العاده با اتفاقات اکشن و ماجراجویی هایی همراه است که به نوعی ترکیب دو سبک اکشن و سبک ماجراجویی است. زیر سبک های مختلف در این سبک شامل: وحشت بقا و مترویدوانیا می باشد.
4- سبک ورزشی: همان طور که از نام این سبک نیز مشخص است، تمام بازی های ورزشی مانند فوتبال، اتومبیلرانی و … شامل این سبک هستند.
5- سبک معمایی: از دیگر سبک های مختلف بازی، سبک معمایی است که در این سبک هدف حل معماهایی در قالب بازی است. این سبک نیاز به هوش و تمرکز بالایی دارد و هدف آن به چالش کشیدن قدرت حافظه، هوش، ریاضیات و خلاقیت شماست.
6- سبک استراتژیک: این سبک قابلیت دسترسی به اجزای مختلف بازی و عوامل آن در سطوح بالا را به گیمر می دهد. یعنی هدف این است که با پیاده سازی استراتژی های مختلف باید جهت حل مشکلات موجود در بازی اقدام کنند.
7- سبک شبیه سازی: همان طور که از اسم آن نیز مشخص است، هدف شبیه سازی یک رویداد یا یک موقعیت است. مثلا شبیه سازی سبک زندگی، شبیه سازی میدان نبرد و …
8- سبک نقش آفرینی: از دیگر انواع سبک های بازی های رایانه ای، سبک نقش آفرینی است که جزو قدیمی ترین سبک بازی ها است. در این سبک گیمر وظیفه هدایت یک قهرمان یا گروهی از قهرمانان را در دنیایی بسیار وسیع برعهده دارد.
سبک های مختلف بازی های رایانه ای
- بازی های آموزشی (Educational Game).
- بورد گیم یا بازی کارتی (Board Game or Card Game).
- چند نفره آنلاین کلان (MMO).
- دورهمی (Party).
- غیرِ جدی (Casual Game).
- برنامه نویسی (Programming Game).
- منطقی (Logic).
- و …
کلام آخر
امروز در مورد سبک های مختلف بازی صحبت کردم و تقریبا تمام سبک های بازی را برای شما توضیح دادم. البته برخی سبک های دیگر نیز وجود دارند که به نوعی زیر مجموعه یکی از این سبک ها هستند.