معرفی استارتاپ های ایرانی در زمینه اینترنت اشیا + [برترین ها]

امروز با معرفی استارتاپ های ایرانی در زمینه اینترنت اشیا جدیدترین اخبار تکنولوژی را دنبال می کنیم. در طی سال های گذشته مفهوم اینترنت اشیا در ایران مورد توجه سازمان های زیادی قرار گرفته است و استارتاپ های اینترنت اشیا روز به روز در حال گسترش هستند. استارتاپ های ایرانی اینترنت اشیا با چالش های مختلفی رو به رو هستند که مهم ترین آن، نبود زیرساخت ها و تجهیزات مناسب اینترنت اشیا در ایران می باشد که خوشبختانه در طی سال های گذشته لیست استارتاپ های موفق اینترنت اشیا در حال افزایش هستند و همزمان با آن ها، زیرساخت ها و تجهیزات پیشرفته ای نیز توسعه داده شده اند، با ماهمراه باشید.

استارتاپ های ایرانی در زمینه اینترنت اشیا

استارتاپ های ایرانی اینترنت اشیا

در این بخش می توانید لیست استارتاپ های موفق اینترنت اشیا که در ایران فعال هستند را مشاهده کنید:

1- دیجی اسپارک: یکی از استارتاپ های موفق اینترنت اشیا، دیجی اسپارک می باشد که پایگاه تخصصی آموزش های سیستم های امبدد می باشد. هدف این استارتاپ، تربیت کارآفرینان در حوزه های مختلف اینترنت اشیا می باشد.

2- لینکپ: این استارتاپ ارائه دهنده راهکارهای یکپارچه اینترنت اشیا می باشد که در سال 1395 تاسیس شده است.

3- شرکت اینترنت اشیا انجیر: وظیفه اصلی این استارتاپ در حوزه موقعیت یابی داخلی است که دارای دو محصول نیز هستند که هر یک کاربرد های متفاوتی دارند.

4- فنولوژی: از دیگر استارتاپ های اینترنت اشیا می توان به فنولوژی اشاره کرد که وظیفه اصلی آن، بالا بردن آگاهی مردم در حوزه اینترنت اشیا و هوش مصنوعی و آموزش است. این استارتاپ در تیر ماه سال 1398 تاسیس شده است.

5- فلفور: این استارتاپ توسط شرکت تعاونی ارتباط گستران ژوبین حمایت شده است و توانسته است به موفقیت های خوبی نیز دست پیدا کند. وظیفه اصلی این استارتاپ، ایجاد راه های ساده جهت ارتباط بین تولید کننده ها، مصرف کننده ها و صاحبین کسب و کارها می باشد.

6- آیلا گرز: این استارتاپ تجهیزات خوبی در حوزه اینترنت اشیا ارائه می دهد مانند: وسایل کنترل دمای محیط، رطوبت محیط، حرکت و لرزش، تشخیص میزان آلودگی هوا و … که می توانند بسیار کاربردی باشند.

7- پاناک: پاناک نیز یکی از استارتاپ های ایرانی اینترنت اشیا می باشد که همانند آیلا گرز، ارائه دهنده تجهیزات ثبت دما و رطوبت و … محیط می باشد.

8- باینو: این استارتاپ یک فروشگاه کاملا هوشمند است که با استفاده از بایتو می توان به راحتی هر آن چیزی که فکرش را بکنید تهیه کنید.

استارتاپ های ایرانی در زمینه اینترنت اشیا-2

9- لاک پست: وظیفه اصلی این استارتاپ، نگهداری مرسولات پستی می باشد و در زمان مناسب آن را به فرد مورد نظر تحویل می دهد.

10- ترکولا: ترکولا فعالیت اصلی خود را از تیر ماه سال 1398 شروع کرده است که وظیفه اصلی آن، موقعیت یابی سیستم ها می باشد.

11- آوا مکاترونیک: این استارتاپ نیز از استارتاپ های موفق اینترنت اشیا در ایران می باشد که وظیفه اصلی آن ساخت سیستم های پیشرفته مکاترونیکی است.

12- فناوران اینترنت اشیا هیوا: این استارتاپ در زمینه ارائه راهکارهای مبتنی بر یادگیری ماشین، طراحی برنامه‌های مدرن، نصب و راه اندازی مرکز تلفنی و … فعالیت می کند.

13- ردیابی سمیا: سمیا یک پلتفرم در حوزه مدیریت انواع کسب و کارهای هوشمند در زمینه های مختلف اینترنت اشیا می باشد.

14- آی کتل: آی کتل در حوزه کنترل سلامت و مشاوره های تخصصی فعالیت می کند.

15- نکسیت: ارائه دهنده راهکارهای هوشمند ساختمانی با استفاده از گجت های هوشمند مبتنی بر اینترنت اشیا است.

16- آوانس: از دیگر استارتاپ های اینترنت اشیا می توان به آوانس اشاره کرد که ارائه دهنده راه حل های هوشمند در زمینه حمل و نقل است.

17- خانه هوشمند لوکسین: لوکسین نیز تولید کننده انواع تجهیزات هوشمند در حوزه ساختمان و خانه های هوشمند است.

کلام آخر

در این مقاله با استارتاپ های ایرانی اینترنت اشیا آشنا شدیم که البته شاید برخی از آن ها از قلم افتاده باشند اما به هر حال 17 مورد از استارتاپ های اینترنت اشیا را بررسی کردم که امیدوارم برای شما مفید بوده باشند.

 

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.