فناوری شارژ سریع ۲۰۰ واتی شیائومی چیست؟+[ویژگی های کاربردی]

امروز با معرفی فناوری شارژ سریع ۲۰۰ واتی شیائومی، جدید ترین اخبار تکنولوژی را دنبال می کنیم. شیائومی برندی معروف و محبوب است که در چند سال اخیر حسابی جای خود را میان غول های تکنولوژی باز کرده و موفق شده در مدت زمان کم طرفداران زیادی پیدا کند.

این شرکت همیشه در زمینه فناوری های مختلف، به خصوص حوزه اکسسوری های دیجیتال مانند، مربوط به شارژ اسمارت فون ها پیشتاز بوده و حرف های زیادی برای گفتن دارد. به تازگی هم این شرکت موفق شده به شارژ سریع 200 واتی به همراه شارژ بی سیم 120 واتی دست پیدا کرده و در یک ویدیو آن را به کاربران معرفی کرده است.

کمپانی شیائومی ادعا می کند که با استفاده از این تکنولوژی می توان یک باتری 4000 میلی آمپری را در 8 دقیقه شارژ کرد، و با استفاده از شارژ بی سیم 120 واتی هم این زمان به 15 دقیقه خواهد رسید. در ادامه به بررسی دقیق تر شارژ سریع ۲۰۰ واتی شیائومی، که به Hyper Charge معروف است، خواهیم پرداخت.

فناوری شارژ سریع ۲۰۰ واتی شیائومی

آشنایی با فناوری شارژ سریع 200 واتی شیائومی

اگر به یاد داشته باشید، شیائومی چند ماه پیش ویدئویی را منتشر کرد که در آن با استفاده از شارژر 200 واتی، باتری 4000 میلی آمپر ساعتی تنها در 8 دقیقه از 0 درصد به 100 درصد شارژ می شود. اگرچه در چند روز بعد از آن اخباری در مورد مزایا و معایب این فناوری منتشر شد، اما طبق اخبار جدید، احتمالاً به حضور شارژرهای 200 واتی در گوشی های هوشمند نزدیک شده ایم.

اگرچه هنوز بحث های زیادی در مورد درست یا نادرست بودن استفاده از این فناوری وجود دارد، اما باید اذعان کرد که این ویدیو، به عنوان یک روش مدرن تبلیغاتی توسط شیائومی، شهرت این شرکت را به میزان قابل توجهی ارتقا داده است. شیائومی همچنین ادعا می کند که فناوری شارژ سریع 200 واتی آن که Hyper Charge نام دارد، چندین رکورد جهانی را در این زمینه شکسته است.

البته لازم به ذکر است که شیائومی از نسخه خاصی از Mi 11 Pro در ویدیو استفاده می کند که با باتری 4000 میلی آمپر ساعتی (به جای نسخه معمولی 5000 میلی آمپر ساعتی) منتشر شده است. همچنین مشخص شده است که استفاده از این فناوری پس از 800 دور شارژ (چرخه شارژ) عمر باتری را تا 20 درصد کاهش می دهد. اگرچه ممکن است در نگاه اول دلهره آور به نظر برسد، اما کاهش 20 درصدی عمر باتری پس از 800 دور شارژ بسیار بهتر از تنظیم کننده های استاندارد چینی است.

در هر صورت، پس از گمانه زنی های زیاد، انتظار نمی رفت فناوری شارژ سریع 200 وات به زودی تجاری سازی شده و در دسترس عموم قرار گیرد، اما اخبار جدید نوید می دهد که این فناوری در آینده نزدیک در تلفن های همراه نیز عرضه خواهد شد.

ویژگی های تراشه شارژ سریع 200 واتی

 

بر اساس گزارش اخیر، سازنده این فناوری شارژ سریع 200 واتی، کمپانی NuVolta Technologies نام دارد و یکی از بزرگترین تولید کنندگان تراشه های سریع شارژ در  دنیاست. به نظر می رسد که این شرکت به تازگی نسل دوم تراشه های سریع شارژ خود را معرفی کرده است و این تراشه ها اساس فناوری Hyper Charge شیائومی هستند.

به گفته سازنده، تراشه NuVolta NU2205 سریعترین تراشه با بالاترین توان خروجی در صنعت به شمار می رود و قدرت خروجی آن به 100 وات می رسد. علاوه بر این، این تراشه تنها تراشه ای است که از معماری 4: 2 شارژ سریع با Dual Cell استفاده می کند، و در واقع این معماری است که دستیابی به توان کلی 200 وات را ممکن می سازد.

بدیهی است که تراشه NU2205 امروزه محصول خاصی در بازار تکنولوژی است. با توجه به اینکه محصولات غول چینی، یعنی شیائومی، احتمالاً اولین گوشی های هوشمند مجهز به این فناوری هستند، این خبر می تواند برای شیائومی و طرفداران گوشی های این شرکت بسیار خوشایند باشد. اما به نظر می رسد تراشه NU2205 در دسترس سایر شرکت ها هم قرار بگیرد و به آن ها فروخته شود. در این صورت شاید رویای فناوری شارژ سریع 200 واتی بیش از آنچه فکر می کنید محقق شود.

معایب فناوری شارژ سریع 200w

به طور کلی، پیشرفت های تکنولوژیکی همیشه هیجان انگیز است و قابلیت شارژ تلفن در تنها 8 دقیقه این موضوع را هیجان انگیزتر کرده است. اما باید توجه داشته باشید که این سیستم های شارژ فوق سریع نیاز به کابل و شارژر مخصوص دارند، بدین معنی که شما می توانید از این ویژگی عمدتا در خانه استفاده کنید و به عنوان مثال در مواقع ضروری خارج از خانه، معمولاً امکان استفاده از این ویژگی وجود ندارد.

از سوی دیگر ، طبق تحقیقات انجام شده در مورد شارژ 120 واتی شیائومی، این فناوری گرمای زیادی تولید می کند که برای عمر باتری مضر است. بنابراین، سرعت شارژ 200 وات احتمالاً گرما را خیلی بیشتر از این میزان افزایش می دهد. در هر صورت باید منتظر معرفی این فناوری برای گوشی های شیائومی باشیم تا ببینیم این شرکت چگونه بر مشکلات غلبه کرده است.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.