ریپیتر موبایل نیز یکی از تقویت کننده های آنتن موبایل است که می توان از آن برای پوشش دادن سطح وسیعی از محیط استفاده کرد. به عنوان مثال افزایش آنتن دهی موبایل در معادن، روستاها و جاده ها یا محدوده وسیعی از یک کارخانه با استفاده از این دستگاه آسان خواهد بود.
انواع دستگاه ریپیتر موبایل
در حال حاضر، با وجود تعداد زیاد دستگاه های طراحی شده برای افزایش پوشش آنتن موبایل، منطقه ای وجود نخواهد داشت که آنتن دهی موبایل و اینترنت در آن قابل دسترسی نباشد. به این ترتیب میتوان با تقویتکننده سیگنال موبایل شرایط را در مناطق دورافتاده تضمین کرد تا دانشآموزان، دانشجویان یا کسانی که با استفاده از فضای مجازی کار خود را مدیریت میکنند، کارایی لازم را داشته باشند.
ویژگی های دستگاه های ریپیتر موبایل:
استفاده در محیط های بین 400 تا 2000 متر، پوشش تمامی اپراتورهای مخابراتی ایران، تقویت فرکانس های ایرانسل، موبایل و رایتل و استفاده از ریپیتر در شهرها، روستاها و کارخانه ها.
به طور کلی در ساختار ریپیتر از قطعاتی استفاده می شود که در شرایط مختلف و با حداقل مصرف برق می توانند عملکرد پایداری داشته باشند که از نظر تقویت سیگنال و افزایش پوشش آنتن موبایل راندمان کاری بالایی را نشان می دهد.
استفاده از ریپیتر های موبایل در محیط های بزرگ
ریپیتر موبایل نوعی تقویت کننده آنتن موبایل است که به دلیل قدرت و تقویت بالایی که دارد می تواند، محیط های بالای 1200 متر در روستاها، جاده ها، معادن، حاشیه شهرها، مناطق مسکونی، زیرزمینی، مغازه ها و را پوشش دهد.
دستگاه تقویت کننده فول باند
اما برعکس آن تقویت کننده آنتن موبایل فول باند یا سه باند برای محیط های زیر 1500 متر مانند: آپارتمان ها، مغازه ها، زیرزمین خانه ها و … مناسب است.
این دستگاه می تواند فرکانس های آنتن دهی از 900 تا 2100 را پوشش دهد، اما انواع مختلفی از دستگاه های آنتن دهی موبایل وجود دارد و هر کدام با توجه به شرایط محیطی و اپراتورهای مورد نیاز مانند ایرانسل، همراه اول یا رایتل مورد استفاده قرار می گیرند. (همچنین دستگاه های تقویت کننده فول باند وجود دارد که به آنتن موبایل اجازه می دهد تا فرکانس 2100 تقویت شود.
تقویت کننده آنتن بخریم یا ریپیتر؟
ریپیتر و تقویت کننده آنتن تلفن همراه یکی از انواع دستگاه ها هستند. هر دو امکان افزایش آنتن دهی موبایل را دارند، این سیستم امکان تقویت آنتن دهی اولین تلفن همراه ایرانسل و رایتل، امکان افزایش سرعت اینترنت همراه را دارد و هدف هر دو دستگاه تقویت آنتن در نقاط کور است. علاوه بر این، این دستگاه ها قابلیت افزایش پوشش آنتن موبایل از 2G به 5G را دارند که نسل بعدی اینترنت همراه است. برای مشاوره و بررسی قیمت ریپیتر موبایل با همکاران ما در شرکت ارتباط سازان رهنما تماس بگیرید.
بررسی دستگاه های مسدود کننده امواج موبایل
در دنیای پیشرفته امروزی می توان از تجهیزات ارتباطی در هر مکان و در هر زمانی استفاده کرد. شما می توانید به راحتی با هر کسی در هر کجای کره زمین در هر زمان و هر مکان از طریق تلفن همراه خود ارتباط برقرار کنید. اما برخی مکان ها محدودیت های خاص خود را دارند. برای احترام گذاشتن به افراد دیگر سعی می شود ارتباطات محدود شود. مانند رستوران ها، برخی موسسات و ادارات و سینماها. متن زیر توضیح می دهد که چه زمانی ممکن است استفاده از تلفن همراه در برخی موارد محدود شود و استفاده از دستگاههای مسدودکننده امواج موبایل در آن مکانها به چه صورت خواهد بود.
برای مسدود کردن خطوط موبایل چه باید کرد؟
همانطور که قبلاً گفته شد، در برخی جاها استفاده از تلفن همراه واقعاً دیگران را آزار می دهد. مثلاً در یک مجلس مذهبی یا در حال تماشای فیلم هستید که صدای زنگ موبایل اعصاب شما را به هم می ریزد. در چنین مواقعی هیچ کاری نمی توانید انجام دهید.اما مسئولان جایی که شما هستید قبلاً در مورد آن فکر کرده اند. این امر مستلزم استفاده از دستگاه های تلفن همراه برای مسدود کردن امواج است که در این مورد توضیح خواهیم داد.
بهترین راه برای انجام این کار، ایجاد اختلال در امواج موبایل است. سیستم عامل تلفن همراه مانند سایر ارتباطات رادیویی است. تلفن همراه با برقراری ارتباط از طریق اپراتور خود و از طریق آنتن (برج های تلفن همراه) و ایستگاه مرکزی کار می کند. این برج های سلولی شهر را به مناطق کوچکی مانند سلول تقسیم می کردند. این باعث می شود که اگر کاربر تلفن همراه از یک نقطه به نقطه دیگر شهر برود، معمولا سیگنال او از یک آنتن به آنتن دیگر می رود. در این میان یک نوع دستگاه مسدود کننده امواج موبایل امواجی با فرکانس یکسان ارسال می کند و ارتباط بین گوشی و آنتن مرکزی را قطع می کند.
دستگاه های مسدود کننده امواج موبایل چگونه کار می کنند
این دستگاه این قابلیت را دارد که با ارسال سیگنال یا همان فرکانس موبایل و انرژی بالا، گوشی موبایل را مسدود کند. در واقع سیگنال ارسال شده توسط دستگاه محدود کننده سیگنال با دو سیگنال تلفن همراه برخورد کرده و آنها را غیرفعال می کند.دستگاه تلفن همراه به گونه ای طراحی شده است که در صورت تداخل در سیگنال ارسالی یا دریافتی در سطح پایین، می توانند انرژی سیگنال خود را افزایش دهند. بنابراین دستگاه مسدودکننده باید انرژی سیگنال خود را با توجه به سیگنال موبایل افزایش دهد.
ما به خوبی می دانیم که تلفن های همراه دستگاه های دو طرفه هستند. این بدان معناست که آنها از دو فرکانس جداگانه اما همزمان، یکی برای صحبت کردن و دیگری برای گوش دادن استفاده می کنند. برخی از دستگاه های مسدودکننده فقط می توانند یکی از این دو فرکانس را مسدود کنند. به همین دلیل هر دو فرکانس قطع می شوند. این بدان معنی است که تلفن همراه فریب خورده و فکر می کند که هیچ سرویسی ندارد. دستگاه های کمتر پیچیده فقط بخشی از فرکانس ها را مسدود می کنند. در حالی که دستگاه هایی وجود دارند که این کار (مسدود کردن تلفن های همراه) را در سطح بالاتری انجام می دهند.
قسمت های مختلف دستگاه های مسدود کننده امواج موبایل
یک مسدود کننده ساده شامل یک دکمه روشن/خاموش و چراغی است که روشن یا خاموش بودن دستگاه را نشان می دهد.اما نسخه مجهز تر دارای سوئیچ هایی است که مسدود کننده را در فرکانس های مختلف فعال می کند. اجزای مختلف مسدود کننده عبارتند از:
- آنتن: در دستگاهی برای ارسال سیگنال استفاده می شود. البته دستگاه های قدرتمندتر آنتن بیشتری دارند.
- مدارها: متشکل از تنظیم کننده ولتاژ، تنظیم کننده مدار، ژنراتور سیگنال تداخل، تقویت کننده امواج خروجی و منبع تغذیه است.
کاربرد مسدود کننده ها
مسدود کننده های تلفن همراه کاربردهای زیادی دارند. اصلی ترین آنها قطع ارتباط بین جنایتکاران یا تروریست ها، قطع ارتباط در مناطق نظامی یا جاهایی است که استفاده از تلفن همراه خطرناک است. همچنین شرکت های بزرگ از این مسدود کننده ها برای جلوگیری از جاسوسی و ارسال عکس و فیلم استفاده می کنند. با این حال، اگر در مکانی هستید که در معرض سیگنال دستگاه مسدودکننده هستید، فقط مکان خود را تغییر دهید و از محدوده مسدودکننده خارج شوید.
در این مقاله به بررسی ریپیترها و دستگاه های مسدود کننده امواج موبایلی پرداخته ایم. برای اطلاعات دقیق می توانید با کارشناسان ما در شرکت ارتباط سازان رهنما تماس بگیرید.