بهترین راه ارتباط ابزارهای سیستمی
سوئیچ در واقع یک نوع ابزاری می باشد که باعث اتصال چندین ابزار ارتباطی نظیر کامپیوتر، پرینتر و سرور به یکدیگر می باشد و باعث ارتباط و تعامل این شبکه ها با یکدیگر می شود.
سوئیچ شبکه علاوه بر نقطه اتصال چند شبکه به یکدیگر، به عنوان یک نوع کنترل گر نیز فعالیت می کند و ارتباط سیستم های دیگر را به نوعی کنترل می کند.
لازم به ذکر است بر اساس شرایط مدیریت سوئیچ شبکه، به سه نوع تقسیم بندی می شود که شامل: سوئیچ های مدیریتی، غیر مدیریتی و سوئیچ های هوشمند می شود که انتخاب آن ها بایستی بر اساس نوع و میزان شبکه مورد نظر انجام گیرد.
سوئیچ شبکه با سرعت بالایی که دارد توانایی دریافت و انتقال داده ها از چندین ابزار مختلف در یک شبکه محلی را دارد.
در ادامه مطالب بیشتری در خصوص کاربرد انواع سوئیچ های شبکه در اختیار شما گذاشته شده است که مطالعه آن ها خالی از لطف نیست.
سوئیچ های شبکه در سه دسته سوئیچ مدیریتی، سوئیچ غیر مدیریتی و سوئیچ صنعتی تقسیم بندی شده است که هر کدام کاربرد و ویژگی های مختلفی دارد.
-
سوئیچ مدیریتی
از این نوع سوئیچ ها به علت حساسیت و دقتی که دارند، اغلب برای سازمان ها و شرکت های بزرگی مناسب می باشد که ناچار هستند از راه دور و کاملا با دقت و محافظانه شبکه های خود را مدیریت و نظارت کنند.
با استفاده از این نوع سوئیچ این امکان را به کاربران می دهد که به یک شبکه کاملا مورد اعتماد و دقیق دسترسی داشته باشند و از این طریق به نظارت اطلاعات شبکه و کنترل آن از راه دور بپردازند.
-
سوئیچ های غیر مدیریتی
این نوع سوئیچ ها بر خلاف سوئیچ های مدیریتی نیازی به نظارت و کنترل اطلاعات ندارد و به محض روشن شدن بدون نیاز به پیکربندی، شروع به فعالیت و انتقال اطلاعات در شبکه می کند.
با استفاده از سوئیچ های غیر مدیریتی دیگر قادر نخواهید بود از راه دور اطلاعات را نظارت کنید و صرفا به صورت محلی می توانید داده ها را بررسی کنید.
سوئیچ های غیر مدیریتی قیمت نسبتا مناسبی دارند و از نظر اقتصادی کاملا به صرفه تر است اما در مقایسه با سوئیچ های مدیریتی از امکانات کمتری برخوردار هستند.
-
سوئیچ صنعتی
از این نوع سوئیچ ها همانطور که از نامش مشخص است، اغلب در محیط های صنعتی استفاده می شود.
از آنجایی که شرکت های مختلفی اقدام به تولید و طراحی انواع سوئیچ های شبکه کرده اند، مراجعه به معتبر ترین فروشگاه برای خرید این نوع سیستم امری مهم و ضروری می باشد و بهتر است از معتبر ترین فروشگاه خرید انجام دهید و از خرید سوئیچ هایی که از برند های ناآشنا هستند پرهیز کنید.
عامل قیمت و میزان بودجه از دیگر عوامل مهمی می باشد که بایستی به هنگام خرید سوئیچ های شبکه به آن توجه کرد.
اگر به دنبال سوئیچی هستید که صرفا در محیط منزل و شرکت های کوچک از آن استفاده کنید، می توانید سوئیچ هایی با قیمت ارزان تر تهیه نمایید اما اگر برای استفاده در سازمان های بزرگ هستید، بایستی سوئیچ هایی که قابلیت بیشتر و قیمت بالاتری دارند خریداری کنید.
کاربرد انواع تلفن های ویپ چیست؟
تلفن تحت شبکه که برخی آن را با نام تلفن IP نیز می شناسند، برخلاف تلفن های سنتی و قدیمی بوده و کارایی بسیار بیشتری دارند.
این نوع تلفن ها توسط فناوری ویپ شروع به کار می کنند و امواج صوتی را از طریق اینترنت منتقل می کنند.
جالب است بدانید از نظر شکل ظاهری تلفن های تحت شبکه با تلفن های سنتی و معمولی تفاوت چندانی ندارند و تنها کارکرد آن ها با هم متفاوت است.
برای راه اندازی تلفن های IP، ابتدا باید آن را به شبکه های کامپیوتری متصل کرد تا بتواند امواج صوتی را در بستر اینترنت منتقل کند و باعث برقراری تماس و انتقال صدا شود.
استفاده از تلفن های تحت شبکه مزایای زیادی نیز دارد که در ادامه قصد داریم شما را با مزایای استفاده از اینگونه تلفن ها آشنا کنیم پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.
تلفن تحت شبکه کارشناسی
با وجود این که این نوع تلفن ها، امکانات چندانی ندارند اما به دلیل قیمت مناسب و ارزانی که دارند اغلب کارمندان از آن استفاده می کنند.
اپراتوری
از آنجایی که منشی ها و اپراتورها بایستی به تمام داخلی ها دسترسی سریع و آسان تری داشته باشند، استفاده از تلفن های تحت شبکه برای آن ها گزینه بسیار مناسبی خواهد بود چرا که با استفاده از اینگونه تلفن ها به تمامی داخلی ها در سریعترین زمان ممکن دسترسی خواهند داشت.
مدیریتی
تلفن های تحت شبکه مدیریتی به گونه ای طراحی شده اند که دارای ظاهری زیبا و امکاناتی عالی هستند و کاملا مناسب مدیران شرکت ها می باشد.
با وجود این که امروزه استفاده از تلفن تحت شبکه دارای مزیت های زیادی می باشد، اما در عین حال محدودیت هایی نیز در استفاده از آن وجود دارد.
از آنجایی که این تلفن ها از طریق شبکه های اینترنتی کار می کنند، اگر خللی در آن به وجود آید و دچار قطعی گردد، استفاده از تلفن تحت شبکه نیز با اختلال مواجه می شود.
بنابراین ممکن است استفاده از تلفن های تحت شبکه با محدودیت هایی روبه رو شوند که بایستی نسب به رفع آنها اقدام کرد.
خوب است بدانید استفاده از تلفن تحت شبکه دارای مزیت های زیادی می باشد که در ادامه قصد داریم به اختصار به معرفی آن ها بپردازیم.
از جمله مزیت های استفاده از تلفن تحت شبکه که می توان به آن اشاره کرد، نصب سریع و آسان آن می باشد به طوری که برای نصب آن نیازی به نیروی متخصص نیست و به راحتی نصب می گردد و در نتیجه در وقت و هزینه صرفه جویی می شود.
به کار انداختن تلفن تحت شبکه، نیازی به کابل کشی های مجدد ندارد و تنها کافیست از کابل های موجود در شبکه استفاده کرد و تلفن را راه اندازی کرد.
اگر دقت کرده باشید استفاده از تلفن های قدیمی همواره با ایجاد صداهای آزار دهنده همراه بود اما استفاده از تلفن های تحت شبکه به این صورت نیستند و صداها را با بهترین کیفیت منتقل می کند.
قیمت تلفن تحت شبکه نسبت به تلفن های آنالوگ گران تر است اما با توجه به امکاناتی که دارد به صرفه می باشد.
توصیه می کنیم قبل از خرید این نوع تلفن ها ابتدا به نوع شغل خود توجه کنید تا تلفنی که خریداری می کنید کاملا مطابق با نوع نیاز شما باشد.
بهتر است قبل از این که تلفن تحت شبکه را از فروشگاه خریداری کنید، نسبت به سالم بودن آن اطمینان حاصل کنید برای این کار بهتر است ابتدا آن را تست کنید و سپس خریداری کنید.
از دیگر نکاتی که بهتر است به در هنگام خرید تلفن تحت شبکه به آن توجه کنید، دارا بودن کارت گارانتی می باشد اینگونه در صورتی که تلفن نیاز به تعمیر داشت به راحتی می توانید از طریق مراجعه به نمایندگی های فروش آن اقدام به تعمیر آن کنید.