گیرنده دیجیتال خوب چی بخرم؟

گیرنده‌ دیجیتال، دستگاهی است که بدون اینکه هزینه‌ اضافه‌ای پرداخت کنید، طیف گسترده‌ای از کانال‌های تلویزیون را جهت مشاهده، برایتان فراهم می‌کند. این گیرنده‌های کارامد چند سالی است که به بازار عرضه شده‌اند و بعضی از افراد آن‌ها را به نام ستاپ‌باکس نیز می‌شناسند. دستگاه‌های دیجیتال ابتدا مدل‌های زیادی نداشتند؛ اما امروزه به دلیل استقبالی که از آن‌ها شد، در مدل‌های مختلف تولید شده‌اند. به همین جهت، انتخاب از میان این همه تنوع و خرید، حتی اگر قیمت گیرنده دیجیتال مناسب هم باشد، نیاز به دقت و تحقیق دارد؛ زیرا با آنکه عملکرد اکثر دستگاه‌ها یکسان است، اما از لحاظ کیفیت پخش متفاوت بوده و در انواع اچ دی (HD)، فول‌اچ‌دی (Full HD) و اس‌دی (SD) به تولید می‌رسند.

توجه داشته باشید که قبل از خرید گیرنده، از تطابق کیفیت آن با تلویزیون خود مطمئن شده و گیرنده دیجیتال ارزان قیمت را معیار خرید قرار ندهید. اگرچه امروزه اکثر تلویزیون‌ها، بیشتر کیفیت‌های رایج را پشتیبانی می‌کنند؛ اما اگر تلویزیون شما قدیمی یا آنالوگ باشد، باید قابلیت RF را نیز داشته باشد.

خرید و قیمت دستگاه گیرنده دیجیتال تلویزیون

 

چرا به گیرنده‌ دیجیتال نیاز داریم؟

امروزه گیرنده‌ دیجیتال یکی از اِلمان‌های ضروری و نیازهای واجب خانه حساب می‌آید؛ چرا که استفاده از شبکه‌های تلویزیونی به‌طور سنتی و آنالوگ در هیچ رنج سنی طرفدار نداشته و تقریبا منسوخ شده است. صرف‌نظر از قیمت گیرنده دیجیتال، مزایای این محصول به حدی است که آن را تبدیل به یک نیاز کرده است؛ بنابراین هنگام خرید توصیه می‌کنیم بعد از استعلام قیمت دستگاه دیجیتال تلویزیون، حتما سراغ یکی از برندهای خوب و کارامد از جمله گیرنده دیجیتال ایکس‌ویژن، گیرنده دیجیتال پروویژن و … بروید. در ادامه به ذکر چند مورد از مزایای آن می‌پردازیم.

  • پشتیبانی از شبکه‌های متعدد و متنوع، حتی شبکه‌های استانی مختلف نیز قابل پخش و مشاهده هستند.

  • تماشای برنامه‌ها‌ی مختلف، با پشتیبانی از کیفیت خوب HD

  • بهره‌مندی از قابلیت‌های دیگری چون: ضبط برنامه، پشتیبانی از درگاه USB و …

  • کیفیت بالا و بدون نویز در پخش صدا

نکات مهم قبل از خرید گیرنده دیجیتال

  • اطمینان از سازگاری گیرنده دیجیتال با سایر وسایل و تجهیزات خانگی

  • بررسی قیمت گیرنده دیجیتال و انتخاب، باتوجه به توان مالی خود

  • آگاهی در ارتباط با مشخصات فنی و قابلیت‌های مختلف گیرنده

  • بررسی نوع نیاز خود و هدف از خرید گیرنده

  • تحقیق درباره مدل‌های مختلف و مطالعه‌ نظرات مختلف کاربران و پی بردن به نقاط ضعف و قوت آن‌ها

  • مشاوره و خرید از نمایندگی‌ها و فروشگاه‌های معتبر

  • اطلاع از قیمت گیرنده دیجیتال دنای و دیگر برند‌های معتبر و گذاشتن آن‌ها در اولویت

  • بررسی ضمانت‌نامه و خدمات پس از فروش شرکت تولیدکننده

قیمت انواع گیرنده‌های دیجیتال

لازم به ذکر است که قیمت گیرنده دیجیتال دنای و دیگر برند‌ها، باتوجه به عوامل مختلف و همچنین مدلی که از آن شرکت انتخاب می‌کنید، ویژگی‌ها و امکاناتی که دارد، متفاوت است؛ اما در کل قیمت گیرنده دیجیتال، بر اساس عوامل زیر، تعیین می‌شود.

  • برند سازنده اگر از برندهای معتبری چون گیرنده دیجیتال ایکس ویژن، گیرنده دیجیتال پروویژن و … باشد، قیمت بالاتری دارد؛ اما درصورتی‌که گیرنده دیجیتال ارزان قیمت مد نظر داشته باشید، می‌توانید از مارک‌های دیگر خریداری کنید.

  • کیفیت ساخت که بدون شک تاثیر زیادی روی قیمت دارد؛ به این صورت که هر چه باکیفیت‌تر باشد، قیمت آن نیز بالاتر است.

  • میزان عرضه و تقاضای هر گیرنده‌ای که مشتریان و طرفداران بیشتری داشته باشد، قاعدتا قیمت آن نیز بالاتر است.

  • نوسات نرخ ارز، تاثیر مستقیم روی قیمت دستگاه دیجیتال تلویزیون دارد.

  • مشخصات دستگاه که شامل مواردی چون: قیمت گیرنده دیجیتال، قدرت گیرندگی، قدرت پروسسور، تعداد خروجی و مزیت ضبط برنامه، کیفیت قطعات به کار رفته، وضوح و شفافیت تصویر، کیفیت صدا، پشتیبانی از فرمت‌های مختلف و…

انواع گیرنده‌های دیجیتال

لازم است بدانید که دسته‌بندی گیرنده‌های دیجیتال بر اساس معیارهای مختلفی صورت می‌گیرد. یک نمونه از این تقسیم‌بندی‌ها به این شرح است:

گیرنده دیجیتال معمولی (Av)

توجه داشته باشید که اگر تلویزیون شما از مدل‌های قدیمی است که از ورودی HDMI بهره‌مند نیست، توصیه می‌کنیم که گیرنده‌ دیجیتال ارزان قیمت و از نوع معمولی استفاده کنید. کارایی این گیرنده به این صورت است که به وسیله‌ کابل AV با همان سه فیشِ سفید، زرد و قرمز به تلویزیون وصل می‌شود. فراموش نکنید که اگر شما دیجیتال اچ‌دی و فول‌اچ‌دی نیز بخرید، تاثیری روی کیفیت تصویر نداشته و فقط قیمت گیرنده دیجیتال بیشتر است.

گیرنده دیجیتال اچ‌دی و فول‌اچ‌دی

اگر تلویزیون شما از ورودی HDMI بهره‌مند است، پیشنهاد ما این است که حتما سراغ مدل‌های اچ‌دی و فول‌اچ‌دی آن هم از برند‌های مرغوبی چون: گیرنده دیجیتال ایکس ویژن، گیرنده دیجیتال پروویژن و .. بروید؛ زیرا به دلیل پشتیبانی تلویزیون از کیفیت تصویر اچ‌دی، شما می‌توانید شبکه‌های تلویزیون را با حداکثر کیفیت تماشا کنید.

تنظیم کردن گیرنده دیجیتال

نصب کردن این دستگاه نیازمند مهارت و تخصص خاصی نبوده و به راحتی می‌توانید آن را راه‌اندازی کنید. برای این کار کافیست کلید منو را از کنترل دستگاه فشار داده و سپس قسمت نصب را انتخاب کنید. حالا به قسمت پایین صفحه نگاه کنید، در ادامه دو بخش را در پایین صفحه می‌بینید؛ قدرت سیگنال و کیفیت سیگنال. وقتی که آنتن را به گیرنده وصل می‌کنید، اگر درست وصل شود، قدرت سیگنال پر می‌شود. حالا سعی کنید تا با جابه‌جا کردن آنتن، کیفیت سیگنال را در بیشترین مقدار خود تنظیم کنید، سپس جستجوی خودکار را بزنید تا شبکه بعد از چند دقیقه دریافت و در گیرنده ذخیره شوند.

تنوع کانال و تصویری باکیفیت، با گیرنده دیجیتال

ما در این مقاله توضیح دادیم که هر یک از مدل‌های متنوع گیرنده‌های دیجیتال، دارای ویژگی‌های متفاوتی بوده که شما می‌توانید طبق نیاز، بودجه و همچنین مدل تلویزیون خود، یکی از آن‌ها را انتخاب کرده و بعد از استعلام قیمت گیرنده دیجیتال، آن را خریداری کنید تا فرصت دسترسی به طیف وسیعی از شبکه‌های فیلم، ورزش، آشپزی، کودک، پزشکی، روانشناسی و … را به خود بدهید. همچنین اگر به فکر خرید برند معتبری هستید، پیشنهاد می‌کنیم، قیمت گیرنده دیجیتال دنای را نیز گرفته و آن را در گزینه‌های خرید خود قرار دهید.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.