شرکت پرشیا استیل، پیشرو در طراحی و تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی موفق به دریافت گواهینامه دانش بنیان از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شد. این افتخار در سایه تلاشهای خستگیناپذیر همه مدیران، متخصصان و همکاران این شرکت به دست آمد.
شرکت پرشیا استیل با هدف ارائه خدمات بهروز در زمینه مشاوره، طراحی، تهیه، تولید و نصب تجهیزات آشپزخانه صنعتی، سلف سرویس و سردخانه تاسیس شده است. این مجموعه با بهرهگیری از دانش متخصصان و تکنولوژیهای روز دنیا توانسته طی چهار دهه اخیر با تولید محصولات باکیفیت نیاز مصرفکنندگان را برطرف کند.
انواع شرکت های دانش بنیان
شرکت دانش بنیان به شرکتی گفته میشود که با فعالیت خود ارتقای دانش و توسعه فناوری را پدید میآورد. دانش بنیانها با برخورداری از طرحهای حمایتی، سود بسیاری را از فعالیتهای تجاری خود کسب میکنند.
تفاوت اصلی این شرکتها با سایر شرکتهای تجاری، در تولید ثروت از طریق توسعه علمی-پژوهشی و ارتقای فناوریهای پیچیده و کارآمد محسوب میشود.
شرکتهای دانش بنیان در سه نوع فنآور، نوآور و نوپا دستهبندی میشوند. شرکتهای نوپا شرکتهای کوچکی هستند که به صورت استارتاپی یا فعالیتهای تجاری محدود فعالیت میکنند. این شرکتها، بخش عمده شرکتهای دانش بنیان را تشکیل میدهند.
شرکتهای فناور یا درجه اول دانش بنیان شرکتهایی هستند که اغلب در زمینه صنایع دارویی، صنایع نانوتکنولوژی و صنایع نظامی فعالیت میکنند.
در آخر شرکتهای نوآور شرکتهایی هستند که در حوزه ماشینآلات، تجهیزات و لوازم و ملزوماتی که دارای تکنولوژیهای هایتک و پیچیدگیهای خاص فنی و تکنولوژیکی هستند در کشور فعالیت میکنند که تعداد آنها به حدود 1700 شرکت فعال میرسد.
شرکت پرشیا استیل به عنوان شرکتی که در زمینه طراحی و تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی سالها به صورت علمی کار تحقیق و توسعه و طراحی محصولات جدید را با استفاده از دانش روز دنیا پیش برده و در دهه گذشته موفق به ثبت اختراع هشت محصول متنوع، طراحی تجهیزات پیچیده و تولید محصولات هایتک با استفاده از فناوریهای روز دنیا شده، توانست تا ممیزیهای لازم را در زمینه شرکتهای دانش بنیان نوآور پشت سر بگذارد و گواهینامه دانش بنیان را از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری دریافت کند.
این شرکت ماموریت خود میداند که در صنعت طبخ و تولید و توزیع غذا همواره در جهت تولید غذای بهداشتی و سالم اقدام کند، از منابع انرژی و آب کمتری در فرآیند تولید و توزیع غذا استفاده بکند، صرفهجوییهای لازم در پرت منابع در آشپزخانهها را به وجود بیاورد و همواره محصولات جدیدی را چه به صورت ثبت اختراع و چه به صورت انتقال دانش و تکنولوژی و بومیسازی آن در سطح کشور طراحی یا بهروزآوری کند تا بدین وسیله به این صنعت خدمت کند.
بیشک این دستاورد، آغاز مسیری است که شرکت پرشیا استیل از سالها پیش برای آن برنامهریزی و تلاش کرده است. امید است فعالیت این شرکت بهعنوان یک شرکت تجهیزات آشپزخانه صنعتی تحقیقاتمحور و پژوهشمبنا در توسعه دانش و فنآوری صنعت کشور و همچنین صرفهجویی در مصرف منابع انرژی موثر باشد.