آلمانی برای باران مالیات می‌دهند!!؟

چند وقت پیش در اینستاگرام ریلزی دیدم که می‌گفت، دولت آلمان برای بارش باران از مردم مالیات می‌گیرد، این به نظرم خیلی عجیب آمد و کمی در موردش تحقیق کردم که متوجه شدم بله این خبر واقعیت دارد ولی چرا باید برای بارش باران مالیات گرفته شود و آیا همه‌ی مردم این مالیات را می‌پردازند؟ در ادامه بررسی می‌کنیم.

مالیات باران

 آلمانی برای باران مالیات می‌دهند!!؟

منظور از مالیات باران، همان مالیات سیستم فاضلاب شهری است، در واقع برای مدیریت آب‌های سطحی، جمع آوری آب باران و انتقال آن به خارج از شهر این مالیات گرفته می‌شود، سیستم پیشرفته فاضلاب آلمان جوری کار می‌کند که در بارش‌های شدید نیز خیابان‌ها دچار آب‌گرفتگی نمی‌شوند و آب طغیان نمی‌کند. اما یک راهکار وجود دارد که این مالیات را پرداخت نکنیم. به این صورت که اگر صاحب‌خانه‌ها یک مخزن زیرزمینی نصب کنند و آب باران را به‌جای ورود به فاضلاب، به این مخزن هدایت کنند، دیگر نیازی نیست مالیات باران را پرداخت کنند.

با این راه‌حل هوشمندانه علاوه بر اینکه نیاز به پرداخت مالیات باران ندارند بلکه با جمع‌آوری آب باران در چنین مخازنی، در ماه‌های گرم سال می‌توانند باغچه خود را با آب باران آبیاری کنند، درنتیجه این کار باعث می‌شود حتی در هزینه آب هم صرفه جویی شود. ما هم می‌توانیم از این روش به خوبی استفاده کنیم هرچند که ما به طور مسستقیم مالیاتی برای باران نمی‌دهیم ولی اگر آب باران را در مخزنی جمع کنیم به شدت در هزینه آب مصرفی سالانه تاثیر گذار است، کسانی که ویلا یا باغ دارند به خوبی می‌توانند از انواع تانکرهای زیر زمینی برای جمع آوری آب باران استفاده کنند.

تانکر زیر زمنی با کاربرد خانگی

انواع مختلف تانکرهای زیرزمینی

شما می‌توانید یک تانکر را در زیرزمین حیاط خود بگذارید و آب شیروانی را درون آن بریزد و همینطور  شیب حیاط را جوری تنظیم کنید که آب حیاط درون آن ریخته شود و از این آب برای آبیاری حیاط و باغتان استفاده کنید.در ادامه جنس‌های مختلف تانکرهای زیر زمینی را به شما معرفی می‌کنیم.

انواع تانکرهای زیرزمینی

1- تانکرهای پلی‌اتیلن زیرزمینی

 این تانکرها از پلاستیک مقاوم ساخته شده‌اند و وزن سبکی دارند، تانکرهای پلی اتیلنی به دلیل  نصب آسان و مقاومت در برابر خوردگی، گزینه‌ای محبوب برای استفاده در محیط‌های مسکونی و باغ‌ها هستند. تانکرسازی ها معمولا این نوع مخازن را به‌صورت یکپارچه ساخته می‌سازند و تانکرهای پلی اتیلنی برای ذخیره‌سازی آب باران جهت آبیاری یا مصارف خانگی ایده‌آل هستند.

 

2- تانکرهای فایبرگلاس

 تانکرهای زیرزمینی فایبرگلاس هم مانند تانکرهای پلی‌اتیلنی  مقاومت بالایی  در برابر شرایط محیطی و مواد شیمیایی دارند، این تانکرها سبک، ضد زنگ‌اند و طول عمر بالایی دارند.

 

3- تانکرهای بتنی زیرزمینی

تانکرهای بتی را می‌توان در ظرفیت های بسیار بالاتری نسبت به تانکر فایبرگلاس ساخت، و در این تانکر حجم های بسیار بالایی از آب ذخیره می‌شود. تانکرهای بتنی در  مزارع بزرگ و صنایعی که نیاز به آب دارند، استفاده می‌شوند.

 

4- تانکرهای فلزی (گالوانیزه)

 این نوع تانکرها با پوشش گالوانیزه ضد زنگ ساخته می‌شوند و علاوه بر استحکام بالا، مقاومت خوبی در برابر فشار خاک و آب دارند. تانکرهای فلزی زیرزمینی بیشتر برای مصارف صنعتی و تجاری که نیاز به ذخیره‌سازی است، به کار می‌رود.

شما می‌توانید هر کدام از این تانکرها را بنا به نیازتان استفاده کنید و آن را در ابعاد خاص سفارش دهید، تانکرسازی‌ های معتبر انواع تانکرهای آب، تانکر مخزن سوخت، تانکرهای هوایی و زمینی همچنین تانکرهای زیر زمینی و حمل سوخت را در ابعاد مختلفی از  100 لیتر تا 50000 لیتر می‌سازند، جنس این تانکر ها بسته به نیاز شما می توانند استیل، فولاد ضد زنگ، فایبر گلاس و … باشد.

تاریخچه ساخت تانکر

شاید برایتان جالب باشد که در مورد تاریخچه ساخت تانکرهای آب بیشتر بدانید، اینکه مخازن قدیمی چه جنسی داشته اند و برای چه کاری از آن استفاده می‌کردند؟ تاریخچه ساخت تانکرها به 3 سال پیش از میلاد برمی‌گردد و توسط بومیان هندی استفاده می‌شده، در ابتدا مخازن آب را با سنگ و چوب می‌ساختند ( مثل آب انبارهای که در ایران هم وجود دارد)، سپس با انقلاب صنعتی تانکرهایی از جنس فلز مانند فولاد و استیل ساخته شد؛ برای ذخیره آب در مقدار کمتر هم از پوست حیوانات، چوب و سفال استفاده می‌شد.

انواع تانکر آب

تانکرها همه جا کاربرد دارند از حمل بنزین تا ذخیره آب برای منازل

امروزه، تانکرها و مخازن از جنس‌های مختلف هستند، مانند مخزن بتنی و سیمانی، مخزن پلی اتیلن یا همان تانکر پلاستیکی، مخزن استیل، مخزن فایبرگلاس، مخزن فولادی و مخزن گالوانیزه ، که کاربردهای متفاوتی هم دارند، مانند ذخیره سوخت و مواد شیمیایی در پالایشگاه‌ها، که حجمی برابر چند میلیون متر مکعب دارند، مثلا یکی از بزرگترین مخازن سوخت کشور 8.600.000 لیتر است.

 برخی از تانکرها کوچک هستند و برای مصارف خانگی مانند ذخیره آب باران یا سوخت استفاده می‌شوند، این مخازن در حجم های خیلی کم حتی 500 لیتر هم ساخته می‌شوند، در حالی که تانکرهای بزرگ‌تر، که ظرفیت ذخیره‌سازی حتی 100 هزار لیتری دارند، و برخی از آنها روی کشنده‌های مختلف نصب می‌شوند و  برای حمل و نقل مواد شیمیایی، سوخت و حتی آب در مناطق کشاورزی و صنعتی به کار می‌روند. در واقع بسته به نیاز انسان‌ها، تانکرها حجم و جنس متفاوتی دارند؛ از چند صد لیتر تا چند میلیون لیتر.

 

مواد اولیه ساخت تانکرها

مواد مختلفی برای ساخت تانکرها استفاده می‌شود. تانکرهای پلی‌اتیلنی از پلاستیک مقاوم ساخته می‌شوند که سبک و ضد خوردگی هستند. تانکرهای فلزی (معمولاً گالوانیزه) از آهن یا فولاد ضد زنگ ساخته می‌شوند و برای کاربردهای صنعتی و شرایط سخت‌تر مناسب هستند. همچنین، تانکرهای بتنی همانطور که اسمش مشخص است از جنس بتن هستند و برای ذخیره‌سازی مایعات سنگین یا حتی گندم و جو برای مدت طولانی ساخته می‌شوند و حجم آنها بسیار بالا است.

در نهایت، بسته به نوع سیال و شرایط ذخیره‌سازی، مواد اولیه تانکر متفاوت است، تانکر باید تا هم از نظر اقتصادی به‌صرفه باشد و هم ایمنی و کارایی بالایی داشته باشد.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.