علائم سوختن ال سی دی گوشی ممکن است متفاوت باشد و در برخی موارد، با توجه به نشانههای سوختن صفحه نمایش گوشی، میتوان پیش از خرابی کامل، از وضعیت آن باخبر شد. اما باید توجه داشت که در بعضی مواقع، سوختن صفحه نمایش نشاندهندهی نیاز به تعویض فوری آن است و این نشانهها ممکن است به دلیل عوامل گوناگون اتفاق بیوفتند. در این موقعیت بهترین کار تعویض ال سی دی گوشی در یک مرکز معتبر است.
با بررسی نشانهها و دلایل سوختن صفحه نمایش گوشی، میتوان بهتر با این مشکلات آشنا شد و در صورت لزوم، اقدام به تعویض صفحه نمایش نمود. در ادامه همه علائم خرابی ال سی دی و راه های برطرف کردن آن را مطرح خواهیم کرد.
علائم سوختن ال سی دی گوشی چیست؟
نشانههای رایجی که به سوختن یا خرابی ال سی دی موبایل اشاره دارند، شامل موارد زیر میشوند:
- از کار افتادن تاچ: یکی از نشانههای اساسی سوختن ال سی دی گوشی، از کار افتادن تاچ یا قابلیت لمسی آن است. عمدتاً پس از آسیب دیدن گوشی به دلیل ضربه یا بروز مشکلات سختافزاری یا حتی نرمافزاری، تاچ به طور تدریجی کند میشود و به کارایی ناپایدار منجر میشود. پس از تاخیر در پاسخگویی تاچ، این ویژگی معمولاً کاملاً از دست میرود و در نهایت دیگر به دستورات لمسی پاسخ نمیدهد. در صورت کندی یا اختلال تاچ، توصیه میشود که گوشی را یکبار ریست فکتوری کنید تا از خطای سختافزاری اطمینان حاصل شود و در صورت لزوم، به تعمیر یا تعویض ال سی دی اقدام شود.
- روشن نشدن صفحه نمایش گوشی: یکی دیگر از نشانههای خرابی ال سی دی گوشی، عدم روشن شدن صفحه است. در این حالت، نمایشگر تاریک میماند و روشن نمیشود. این مشکل ممکن است به دلایل گوناگونی رخ دهد و خرابیهای برد و پاور یا مسائل مرتبط با باتری و مدارها نیز میتوانند باعث آن شوند. با این حال، این خرابی میتواند نشانهای از سوختن ال سی دی گوشی باشد و نیاز به بررسی توسط یک تعمیرکار متخصص است که دوره های آموزش تعمیرات موبایل را گذرانده باشد تا بتواند به خوبی عیب یابی را انجام دهد.
- سیاه شدن بخشی از صفحه نمایش: یکی دیگر از نشانههای خرابی ال سی دی گوشی، سیاه شدن بخشی از صفحه است. در این حالت، بخشی از تصویر نمایش داده نمیشود و رنگ آن بخش به سیاه تبدیل میشود. این سوختن ممکن است در هر قسمتی از صفحه رخ دهد و به طور تدریجی به سایر بخشها گسترش یابد. در صورت مشاهده این حالت، توصیه میشود که به سرعت به یک مرکز تعمیرات تخصصی مراجعه کرده و تاچ و ال سی دی را تعمیر یا تعویض نمایید.
- مشکلات تصویر در صفحه نمایش گوشی: یکی از نشانههای خرابی ال سی دی گوشی، مشکلات مربوط به تصویر و نمایش آن میباشد. در این حالت، تصویر نمایش داده شده در صفحه ممکن است به صورت پرشی یا با سوسو زدن نمایش داده شود. این مشکلات میتوانند نشانگر خرابی و سوختن ال سی دی گوشی باشند. گاهی این مشکل به اندازهای کم است که به کارکرد گوشی آسیبی وارد نکند و بنابراین کاربران ممکن است آن را جدی نگیرند. با این حال، عدم مراجعه به موقع به یک مرکز تعمیرات موبایل ممکن است باعث تشدید این مشکلات و در نهایت سوختن ال سی دی گوشی شود.
- ترک و شکستگی روی صفحه نمایش: یکی از رایجترین و واضحترین نشانههای خرابی ال سی دی، وجود ترک و شکستگی روی صفحه نمایش است. در صورتی که گلس گوشی شکسته باشد، ال سی دی معمولاً سالم است و مشکلی ندارد. اما در موارد جدیتر که آسیب به LCD نیز وارد شده باشد، این شکستگی میتواند جزء مهمترین علائم سوختن السیدی گوشی باشد.
- ظاهر شدن هالههای رنگی یا خطوط سیاه و سفید روی صفحه نمایش گوشی: در برخی از مواقع، روی نمایشگر گوشی خطوط افقی و عمودی یا هالههای رنگی غیرمعمول ظاهر میشوند. این خطوط سیاه و سفید یا هالههای رنگی ممکن است یکی دیگر از نشانههای سوختن LCD گوشی باشند.
- بنفش شدن قسمتی از صفحه نمایش گوشی: علائم دیگر خرابی ال سی دی گوشی شامل بنفش شدن بخشی از صفحه نمایش میشود. این مشکل معمولاً ناشی از پیکسلهای سوخته یا آسیبهای جسمی به نمایشگر است. ورود فشار بیش از حد به صفحه نمایش میتواند باعث ایجاد این مشکل شده و بخشی از نمایشگر به رنگ بنفش درآید.
راهحلهای پیشگیری از خرابی ال سی دی گوشی
نشانههای سوختن ال سی دی گوشی معمولاً ناشی از آسیبها یا استفاده نادرست هستند. بنابراین، اگر بتوانیم از وارد شدن آسیبهای معمولی مانند زمین افتادن گوشی یا ورود آب به گوشی جلوگیری کنیم، میتوانیم نیاز به تعمیر و تعویض ال سی دی را کاهش دهیم.
استفاده از گلس محکم و با کیفیت بر روی ال سی دی
استفاده از یک قاب مناسب برای دستگاه، استفاده از شارژرهای اصلی برای گوشی و دقت در استفاده از آن، میتواند خطرات آسیب به السیدی را کاهش دهد.
دلایل سوختن ال سی دی گوشی
به طور کلی، هر عاملی که به ال سی دی گوشی آسیب یا ضربهای وارد کند، ممکن است موجب خرابی آن شود و نشانههای سوختن آن را نمایان کند. رایجترین دلایل خرابی LCD گوشی عبارتند از:
- ورود آسیبهای فیزیکی به صفحه: زمین خوردن گوشی یا تحمل فشارهای شدید به دستگاه میتواند به شدت به السیدی آسیب برساند.
- آبخوردگی و نفوذ رطوبت به گوشی: نفوذ آب و رطوبت به گوشی به شدت میتواند به ال سی دی آسیب برساند و منجر به خرابی و حتی سوختن آن شود.
- استهلاک قطعات داخلی گوشی: علائم سوختن ال سی دی گوشی گاهی اوقات زمانی بروز میکنند که هیچ آسیب خاصی به دستگاه وارد نشده و تنها ناشی از استفاده طولانی مدت از دستگاه و استهلاک قطعات داخلی آن هستند.
- خرابی برد گوشی: مشکلات مرتبط با ال سی دی ممکن است در صورت خرابی برد گوشی هم نمایان شوند.
جمع بندی
در این مطلب همه چیز درمورد علائم سوختن و خرابی ال سی دی گوشی بیان شد. اگر شما هم با مشکل خرابی و سوختن ال سی دی مواجه شده اید، به سایت سایس مراجعه کنید تا ال سی دی گوشی شما با بهترین قیمت و با بهترین کیفیت و قطعات اورجینال تعویض شود.