معرفی بهترین روش های پرداخت هنگام واردات از چین

امروزه واردات کالا، خرید از سایت های خارجی و پرداخت کالای خریداری شده در دنیای اقتصاد بسیار حائز اهمیت می باشد. چین، دبی، قطر و ترکیه از جمله کشورهایی هستند که محصولات بسیار زیادی را به کشور ایران وارد می کنند. چین رتبه ی اول صادرات و واردات کالا به کشورهای مختلف را کسب نموده است. لوازم جانبی اتومبیل، لوازم جانبی کامپیوتر و موبایل، قطعات و ماشین آلات و دستگاه های صنعتی، لوازم خانگی، قطعات ساختمانی، مواد اولیه شیمیایی و معدنی از جمله کالاهای وارداتی از کشور چین هستند. از مهم ترین مراحل واردات کالا برای خرید از چین میتوان به انتخاب کردن کالای مورد نظر و ترخیص کالا از گمرک اشاره کرد.

به این نکته توجه داشته باشید که هنگام خرید از چین و انتخاب محصول، کالای دارای مجوز و محبوبیت زیاد را انتخاب نمایید. علاوه بر این هنگام انتخاب فروشنده به سراغ تولید کننده های مشهور و بزرگ چینی بروید. یکی از مشکلاتی که همیشه پیش روی افراد قرار می گیرد، مسئله ی پرداخت کالای خریداری شده و خرید از سایت های خارجی می باشد. در ادامه ی بحث با شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس همراه باشید.

 

پرداخت کالای خریداری شده از چین به چه روش هایی انجام می شود؟

همان طور که می دانید امروزه مردم به خرید از سایت های خارجی کالاهای چینی علاقه ی بسیار زیادی دارند. همین امر سبب شده است که میزان خرید از چین و واردات کالا به سایر کشورها از جمله ایران گسترش پیدا کند. هنگام واردات کالا اولین قدم اطلاع از قیمت خرید کالای مورد نظر می باشد. برای سود دهی بیشتر، کالایی را باید انتخاب نمود که دارای قیمت مناسب باشد. پس از خرید محصول نوبت به محاسبه ی هزینه ی حمل و نقل و هزینه های گمرک می رسد. به منظور محاسبه هزینه ی پرداخت کالای خریداری شده از چین، هزینه های حمل کشور چین تا دفتر شرکت حمل و نقل را مد نظر قرار می دهند.

اگر می خواهید هزینه خرید از آمازون و پرداخت کالای خریداری شده برای شما گران تمام نشود، بهتر است که خرید خود را از شهرهای این کشور پهناور و یا از کارخانه های چینی انجام دهید. میزان واردات کالا از کشور چین به ایران در سال 1398 حدود یازده میلیارد دلار بوده است. از آن جایی که کشور ایران با تحریم های بسیاری رو به رو می باشد، به منظور تبادلات ارز، صرافی ها ی موجود در کشور نقش بسیار پررنگی را ایفا می کنند. بهتر است بدانید که امروزه در هنگام خرید از سایت های خارجی حجم بسیار زیادی از تبادلات مالی از دلار به سمت یوان رفته است.

معتبر ترین درگاه های پرداخت چینی

یکی از نیازهای جدی ایرانیان خرید از چین، خرید از سایت های خارجی و پرداخت هزینه ی کالای خریداری شده می باشد. درگاه های پرداخت اینترنتی سایت های خارجی در سراسر جهان برای بسیاری از افراد کسب درآمد زیادی دارند. این درگاه ها سرویس مالی بین المللی هستند. درگاه های پرداخت آنلاین در سایت های خارجی به شما این امکان را می دهد که از بهترین خدمات و محصولات استفاده نمایید. روش ها و درگاه های مختلفی جهت پرداخت کالای خریداری شده از سایت های خارجی و چینی وجود دارد. از جمله درگاه های اینترنتی خرید از چین می توان به پرفکت مانی، وب مانی (WebMoney)، پایر، پی پال، ویزا کارت، مستر کارت، و همچنین ارز دیجیتال اشاره نمود. خرید از سایت هایی همچون ای بی (eBay)، ترندیول و برشکا (Breshka) در بین ایرانیان بسیار شایع شده است.

مزایای درگاه های پرداخت اینترنتی برای عرضه کنندگان

  • فروش بیشتر
  • افزایش رتبه ی سایت مورد نظر
  • گسترش یافتن تعداد شعب شرکت مورد نظر در سایر کشورها
  • افزایش ترافیک سایت و …

مزایای درگاه های پرداخت اینترنتی برای مشتریان

  • خرید از محصولات داخلی که در نقاط دیگر دنیا وجود ندارد
  • حمایت ویژه از هموطنان
  • افزایش رونق اقتصادی
  • افزایش پشتیبانی
  • خرید کالاها در حراج از انواع سایت های معتبر موجود در جهان

 

پرداخت آنلاین در سایت های چینی چگونه انجام می شود؟

در دنیای پیشرفته ی امروزی خرید از چین و سایت های خارجی بسیار شایع شده است. خرید از سایت های چینی برخلاف فروشگاه های دیگر دارای تنوع بسیار زیادی از محصولات می باشد. البته بهتر است بدانید که پرداخت برای خرید از سایت های خارجی باید به روش اصولی و مطمئن انجام گیرد. توجه داشته باشید که پرداخت کالای خریداری شده به صورت آنلاین در سایت های خارجی باید با دقت فراوانی صورت گیرد. به طور معمول برای پرداخت آنلاین در سایت های چینی درگاه های مختلفی وجود دارد، که شما می توانید از آن ها استفاده نمایید. اولین قدم در هنگام پرداخت آنلاین از سایت های چینی انتخاب یک روش مطمئن می باشد. در گذشته با توجه به وجود تحریم ها، پرداخت آنلاین برای کاربران ایرانی کاری بسیار دشوار بوده است. اما امروزه انجام پرداخت های آنلاین به مراتب آسان تر شده است.

هنگام خرید از چین به منظور پرداخت کالای خریداری شده سرویس هایی مانند وب مانی و پرفکت مانی بدون تحریم مالی عرضه شده اند. این سرویس ها، پرداخت آنلاین و خرید از سایت های خارجی را هموار نموده است. بهتر است بگوییم که شما برای پرداخت آنلاین سایت های خارجی باید از ارزهای بین المللی مانند دلار و یورو استفاده کنید. شرکت حمل و نقل بین المللی ققنوس خدمات خرید از چین و پرداخت آنلاین را فراهم ساخته است.

امن ترین روش پرداخت کالای خریداری شده از چین

کشور چین در بخش تجارت الکترونیک به عنوان ابر قدرت جهان شناخته شده است. خرید از سایت های خارجی و چینی نظر افراد بسیار زیادی را جلب نموده است. قبل از نهایی کردن پرداخت کالای خریداری شده بهتر است که از اعتبار سایت مورد نظر اطمینان کافی داشته باشید. به منظور دسترسی به سایت های خارجی می توانید در یکی از پلتفرم های معتبر جهانی حساب ویژه ای داشته باشید. پرداخت آنلاین در یک سایت خارجی، از جمله خرید از چین شما می توانید درگاهی را انتخاب کنید که از تخفیف قابل ملاحظه ای برخوردار است. هر کدام از درگاه ها دارای شرایط خاص خود هستند.

همان طور که می دانید هنگام خرید از چین و پرداخت کالای خریداری شده به صورت آنلاین، درگاه های اینترنتی مبلغ معینی را برای پرداخت هزینه های مورد نظر دریافت می کند. شرکت ققنوس به شما پیشنهاد می کند که گزینه های با کارمزد پایین را برای پرداخت آنلاین و خرید از سایت های خارجی انتخاب نمایید.

سایت های معتبر به منظور پرداخت کالای خریداری شده از چین

  • سایت DX

هنگام خرید از چین سایت های مختلفی به منظور پرداخت کالای خریداری شده از چین به کاربران ارائه می گردد. خرید از سایت های خارجی مانند سایت DX ( DealExtreme) مورد توجه افراد بسیار زیادی قرار گرفته است. این سایت در ارائه ی کالاهایی مانند لوازم خانگی، و محصولات الکترونیکی مشغول به فعالیت می باشد. DX دارای قابلیت ارسال رایگان کالاهای خود به سراسر جهان می باشد.

  • سایت Shein

سایت Sheinدر حوزه ی مد در حال فعالیت می باشد. برای سفارش های بالاتر از 99 دلار امکان ارسال رایگان برای مشتریان از طریق این سایت فراهم می باشد.

  • سایت AliExpress

این سایت یک پلتفرم است که مصرف کننده را به فروشنده ها ی سوم شخص وصل می کند. در این سایت لوازم الکترونیک، لباس کودک و همچنین محصولات حیوانات خانگی معامله می شود و خرید از سایت های خارجی را برای افراد ممکن ساخته است.

  • سایت Gearbest

سایت محبوب Gearbest به دلیل قیمت پایین کالاهای خود دارای محبوبیت فراوانی در بین افراد می باشد. در این سایت لوازمی مانند لپ تاپ، گوشی های هوشمندهدفون و ساعت های هوشمند مورد معامله قرار می گیرد.

  • سایت Chinabrands

شرکت حمل و نقل Chinabrands خرید یک مرحله ای الکترونیکی را برای کاربران خود در سراسر دنیا فراهم می سازد. این سایت معتبر در کشورهایی مانند فرانسه، لهستان و آمریکا نیز دارای انبار می باشد.

  • سایت Chinavasion

سایت Chinavasion در زمینه ی تجارت الکترونیک مشغول به فعالیت می باشد. در این سایت می توان برندهای معتبر مانند سامسونگ، اپل، سونی و اچ تی سی را می توان پیدا نمود.

  • سایت DHgate

خرده فروشی آنلاین DHgate در زمینه ی کالاهای مد در حال فعالیت می باشد. خرید از چین و سایت های خارجی مانند سایت DHgateامکان پرداخت کالای خریداری شده و تحویل سریع آن به مشتریان را فراهم می سازد.

  • سایت Everbuying

سایت Everbuying عمده فروشی آنلاین محسوب می گردد. در این سایت کالاهای با کیفیت همچون پخش کننده های اتومبیل، تجهیزات ورزشی، لباس عروس، گوشی های هوشمند و تبلت مورد معامله قرار می گیرد و این سایت یکی از گزینه های مناسب برای خرید از سایت های خارجی می باشد.

  • سایت MadeInChina

سایت MadeInChina معامله گران چینی را با خریداران جهانی مرتبط می سازد. در این سایت دکوراسیون خانه، لوازم آشپزخانه، لوازم خانگی و لوازم شخصی معامله می شود. این سایت محبوب امکان ارسال رایگان به سراسر جهان را فراهم نموده است.

  • سایت RCMoment

خاص ترین سایت موجود که در آن ابزارهایی مانند هواپیماها، قایق ها، ربات ها، هواپیماهای بدون سرنشین و ماشین ها یافت می گردد، سایت RCMomentمی باشد.

  • سایت YesStyle

سایت YesStyleدارای تنوع محصولات از جمله پوشاک زنانه، پوشاک مردانه و کودکانه، همچنین کالاهای مربوط به سبک زندگی و مد می باشد. این سایت ها به منظور پرداخت کالای خریداری شده از چین دارای اعتبار لازم می باشند.

جمع بندی

همان طور که در این مقاله اشاره نمودیم، واردات و صادرات کالا در کشورهای مختلف جهان از اهمیت بسیار زیادی برخوردار می باشد. علاوه بر این خرید از چین نیز برای کشور ایران بسیار مورد توجه قرار گرفته است. امروزه با توجه به قیمت پایین محصولات چینی و توسعه ی بازارهای اینترنتی و آنلاین خرید کالاها از سایت های چینی مانند مید این چاینا (made in china) و خرید از علی بابا (Alibaba) گسترش یافته است. رابطه ی تجاری بسیار قوی چین و ایران به دلیل وجود جاده ی ابریشم می باشد. همواره به این نکته توجه داشته باشید که هنگام خرید از سایت های خارجی مشخصات فنی و قیمت کالا را مورد نظر قرار دهید. همچنین قبل از پرداخت کالای خریداری شده، تعرفه ی گمرکی کالای مورد نظر و ضوابط و شرایط واردات محصول از کشور چین را در نظر داشته باشید.

شرکت های تجاری موجود در بازار دارای تخصص و مهارت کافی در زمینه ی واردات کالا، خرید از سایت های خارجی، خرید از چین و همچنین پرداخت کالای خریداری شده می باشند. شرکت حمل بار هوایی از چین راهنمایی های لازم را در خصوص حمل و واردات کالای خریداری شده از سایتهای خارجی را به شما عزیزان ارائه می نماید. جهت مشاوره ی رایگان و کسب اطلاعات بیشتر می توانید به وب سایت fnxcargo و یا به منظور برقراری ارتباط با کارشناسان با شماره ی ۰۲۱۴۸۰۰۰۱۱۰ تماس حاصل نمایید.

نظرات بسته شده است.