دلیل برفک زدن یخچال چیست؟ (راهنمای کامل)

قطعا تا به الان بارها و بارها یخچال شما برفک زده است و همیشه دنبال علل برفک زدن یخچال منزل خود بوده اید. این موضوع امری طبیعی است و بهترین یخچال ها هم بالاخره کمی برفک را دارند. امّا بستگی به مدل و کیفیت یخچال میزان برفک متفاوت است. در این مقاله می خواهیم علت های برفک زدن یخچال را با هم بررسی کنیم.

 

علت برفک زدن یخچال

فهرست

  • علت برفک زدن یخچال
  • چگونه مشکل برفک زدن یخچال را برطرف کنیم؟
  • چرا قسمت اواپراتور یخچال برفک می زند؟
  • دلیل برفک زدن یخچال های قدیمی چیست؟
  • دلیل برفک زدن یخچال های نوفراست چیست؟
  • بررسی علل و عوامل برفک زدن یخچال

علت برفک زدن یخچال

برفک زدن یخچال می تواند به علت دلایل مختلفی اتفاق بیفتد. اما لازم است که برای هر علت راهکاری داشته باشید تا بتوانید از برفک زدن یخچال جلوگیری کنید. سایت تخصصی و اینترنتی تعمیرات لوازم خانگی آی پی امداد در این مطلب به شما کمک خواهد کرد تا یک به یک دلایل برفک زدن یخچال را بررسی کرده و در جهت بر طرف نمودن آن ها اقدامات لازم را انجام دهید.

چگونه مشکل برفک زدن یخچال را برطرف کنیم؟

در نظر داشته باشید که برای برطرف نمودن مشکل برفک زدن یخچال، باید ابتدا مشخص کنید که برفک در کدام نواحی ایجاد شده است. در این صورت می توانید عیب یابی تخصصی را انجام دهید. همین طور لازم است بدانید که برای بر طرف کردن مشکل برفک زدن یخچال، باید از یک تکنسین ماهر کمک بگیرید. به شما توصیه می کنیم که در زمان بر طرف نمودن مشکل برفک زدن یخچال با نمایندگی تعمیرات یخچال آی پی امداد تماس بگیرید.

بررسی نواحی برفک در یخچال

در صورتی که در نواحی  دور درب یخچال، برفک را مشاهده کردید، این مسئله به معنای گردش هوا در داخل کابین یخچال می باشد. چرا که درب یخچال به درستی بسته نمی شود. به شما توصیه می کنیم که مواد غذایی را به طور کامل به بیرون بیاورید و مجدد آن ها را در داخل یخچال بچینید. توجه داشته باشید که نباید مواد غذایی مانع از بسته شدن کامل درب یخچال شوند.

بررسی لاستیک دور درب یخچال برای رفع مشکل برفک

امکان دارد که پارگی و یا آسیب دیدن لاستیک دور درب یخچال، یکی از علل برفک زدن یخچال باشد. از این بهتر است این لاستیک را مورد بررسی قرار دهید و از سلامت آن اطمینان خاطر کسب کنید. در صورتی که آسیب دیده بود، باید هر چه سریع تر اقدام به تعویض آن کنید.

تنظیم صحیح دما برای رفع مشکل برفک در یخچال

اگر برفک یخچال، به صورت کاملا یکنواخت در کابین پخش شده باشد، باید در قدم اول دمای آن را چک کنید. در صورتی که دمای تنظیم شده بسیار کم باشد، توانایی خنک سازی هوای گرم و رطوبت داخل یخچال را نداشته و برفک ایجاد می شود.

یخ زدایی اتومات

در صورتی که برفک به حجمی بالا در تمامی نواحی به شکلی سخت و یخ مانند تشکیل شده است، امکان دارد که درب یخچال برای مدتی زیاد به طور کامل بسته نبوده است. شما می توانید برای برطرف نمودن مشکل برفک زدن یخچال از حالت یخ زدایی اتومات یخچال استفاده نمایید.

چرا قسمت اواپراتور یخچال برفک می زند؟

در بیش تر مواقع محل برفک زدن یخچال، پشت دستگاه می باشد. زمانی که چرخه برودتی انجام می شود، میزان رطوبت موجود در هوا با سرد شدن لوله های پشت یخچال فریزر به شکل برفک و یخ در می آیند. پس از چرخه برودتی، چرخه دیگری به نام دیفراست برفک های موجود را آب می کند. این چرخه به شکل طبیعی به دفعات در طی شبانه رو انجام می پذیرد. اما زمانی می رسد که امکان دارد مقدار برفک لوله های پشت یخچال حجم زیادی داشته و مانع از حرکت هوا به طور مناسب شود. به همین خاطر یخچال به طور کلی چرخه برودتی خود را متوقف می کند.

توجه داشته باشید که باید برای بررسی مشکلات یخچال، هیتر را چک نمایید. در صورتی که از سلامت کامل برخوردار بود، ترموستات را چک کنید. اگر ترموستات دچار خرابی شده باشد، نمی تواند به درستی سنجش دمای اواپراتور را اندازه بگیرد و در آخر مانع از روشن شدن هیتر می شود.

به شما توصیه می کنیم که برای برطرف نمودن این علت برفک زدن یخچال، از یک تکنسین کمک بگیرید. چرا که از بخش از ساختار یخچال از حساسیت بالایی برخوردار بوده و امکان دارد نابلد بودن شما، به سایر بخش های سالم یخچال آسیب وارد کند.

برفک اواپراتور یخچال

دلیل برفک زدن یخچال های قدیمی چیست؟

برفک زدن یخچال های قدیمی، یک امر رایج تلقی می شود. چرا که مجهز به سیستم های نو فراست نیستند. اما گاهی اوقات مشاهده می شود که یخچال های قدیمی در مدت  زمان کمی دچار برفک می شوند.

برفک زدن یخچال های قدیمی به دلیل  وجود صفحه خنک کننده تریزون در داخل یخچال است که با سرد شدن آن کابین داخل یخچال خنک می شود. اگر در زمان عیب یابی یخچال از تراز بودن دستگاه و هم چنین سالم بودن لاستیک دور درب اطمینان خاطر کسب کردید، بهتر است در قدم بعدی ترموستات را مورد بررسی قرار دهید. چرا که کمپرسور به صورت مداوم کار می کند و سرمای بیش از حد تولید نموده و باعث کاهش ظرفیت هوا برای نگه داشتن رطوبت و در نتیجه برفک زدن بیش تر می شود.

دلیل برفک زدن یخچال های نوفراست چیست؟

در یخچال های نوفراست یا همان بدون برفک، دیگر خبری از صفحه خنک کننده تریزون نیست. اما به جای آن لوله های خنک کننده اواپراتور در پشت صفحه انتهای یخچال نصب شده اند. سرمای تولید شده توسط فن به داخل کابین یخچال هدایت می شود. در این مدل از یخچال ها دلیل برفک زدن یخچال، نشستن روطوبت درون دستگاه بر روی لوله های اواپراتور می باشد. اما در کنار این لوله ها یک المت نصب شده است که هر چند ساعت یک بار روشن شده و باعث ذوب کردن این برفک ها می شود. در صورتی که شاهده برفک زدن یخچال نوفراست خود بودید، باید حتما المنت را مورد بررسی قرار دهید. ضمن این که در زمان عیب یابی یخچال فراموش نکنید که سلامت سنسور دیفراست، سلامت ترموفیوز، سلامت برد الکترونیکی و لاستیک درب یخچال را به طور کامل بررسی نمایید. بهتر است برای پیشگیری از آسیب های دیگرف از یک تعمیرکار و تکنسین ماهر در این زمینه کمک بگیرید.

بررسی علل و عوامل برفک زدن یخچال

همان طور که تا به این جای مطلب همراه ما بودید، متوجه شدید که عوامل و دلایل مختلف باعث بروز برفک در یخچال های قدیمی و یخچال های نوفراست می شود. شما باید در زمان مشاهده برفک زدن یخچال، در صورتی که در عیب یابی و تعمیر آن مهارتی ندارید، از یک تکنسین کمک بگیرید. ما به شما نمایندگی تعمیرات یخچال آی پی امداد را پیشنهاد می دهیم.

ارسال نظر ارزشمندتان

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.