در دنیا امروز همه چیز، حتی بازی و سرگرمی ها متأثر از فناوری و پیشرفت تکنولوژی هستند به طوری که بازی های قدیمی و فیزیکی به شدت محبوبیت خود را از دست داده و بازی های اینترنتی جایگزین آن ها شده اند. در گذشته بازی های دیجیتالی با استفاده از انواع کنسول های بازی انجام می شد، اما با ظهور گوشی های هوشمند، بازی های متنوعی با فناوری های جدید و به روز برای کاربران این گوشی ها طراحی شد. مشکل این است که حتی بهترین گوش های هوشمند، برعکس کنسول های بازی، به طور خاص برای اجرای انواع بازی طراحی نشده اند و این می تواند در طولانی مدت برای گوشی ها مشکل ساز شود. در اخبار تکنولوژی این هفته به توضیح مضرات بازی زیاد برای گوشی پرداخته شده است پس تا پایان همراه ما باشید.
آیا بازی زیاد به گوشی آسیب می رساند؟
طبیعتا گوشی های هوشمند نیز طول عمری دارند که با استفاده نادرست از آن ها این میزان کاهش می یابد. یکی از قطعاتی که در گوشی ها حساس است باتری آن ها می باشد به طوری که بازی زیاد می تواند مضراتی را برای این گوشی ها به همراه داشته باشد.دلیل آسیب رساندن بازی به باتری گوشی های تلفن همراه این است که سخت افزار گوشی ها از قابلیت های کافی برای پشتیبانی از این بازی ها برخوردار نیست و باتری آن ها نیز به اندازه ای قوی نیست که بتواند نیازهای انواع بازی را برای اجرای آن ها برآورده سازد، برای انجام بازی به داشتن بهترین گوشی های هوشمند با باتری قوی نیاز دارید.
طراحی تلفن ها غالبا به گونه ای است که برای کاربردهای معمولی و استفاده روزمره ساخته شده اند. قطعه الکترونیکی تحت تاثیر دیگر برای بازی با گوشی های هوشمند پردازنده آن ها می باشد به طوری که هر چقدر این پردازنده قوی تر باشد اجرای بازی ها نیز راحت تر صورت می گیرد؛ همچنین اگر ضعیف باشد می تواند کار را برای کاربر و یا بازکن سخت کند، در نتیجه موجب کندی و خراب شدن گوشی می شود.
وظیفه پردازنده تلفن همراه در طول بازی پردازش مراحل اجرای بازی و نمایش آن بر روی صفحه گوشی است. در پاسخ به این سوال که کدام بازی تلفن موبایل را خراب می کند باید گفت بازی هایی که دارای گرافیک بالا هستند بسته به سنگینی اجرای آن ها باتری باید انرژی بیشتری مصرف و در نتیجه فشار زیادی را تحمل کند.
به همین دلیل اگر قصد بازی با گوشی تلفن همراه خود را دارید بایستی مدلی را انتخاب نمایید که گرافیک بالا، پردازنده و باتری قوی داشته باشد.اما باید خاطر نشان کرد که با افزایش روز افزون انواع بازی ها امکان تعویض زود هنگام گوشی برای همه مقدور نیست ولی می توان با استفاده درست و نصب بازی های سبک تر از خراب شدن گوشی جلوگیری به عمل آورد.
از جمله بازی هایی که علیرغم محبوبیت موجب می شوند تا باتری فشار زیادی را متحمل شود، می توان به بازی های زیر اشاره کرد:
- انگری بردز (Angry Birds)
- کندی کراش ساگا (Candy Crush Saga)
- فروت نینجا (Fruit Ninja)
- جولز استار (Jewels Star)
- هی دی Hay Day))
- کلش آو کلنز (Clash Of Clans)
- تمپل ران 2 (Temple Run 2)
- بیجولد بلیتز (Bejeweled Blitz)
با پیشرفت علم و تکنولوژی بسیاری از تلفن های هوشمند و مدرن به گونه ای طراحی شده اند تا در زمان اتصال به شارژ نیز امکان استفاده از آن ها نیز وجود داشته باشد. این بدان معناست که باتری آن ها توسط یک مدار کنترل کننده از باتری محافظت می شود. با این حال، همه سازندگان تلفن های هوشمند این هشدار را می دهند که تا حد امکان از تلفن همراه در زمان شارژ شدن استفاده نشود و در صورت لزوم از کابل های مخصوص، کابل شارژ یا پاوربانک استفاده نمایید که اصل بودن این لوازم جانبی نیز باید تأیید شده باشد تا باعث خراب شدن گوشی نگردد.
نتیجه گیری
در این اخبار تکنولوژی سعی بر آن بود تا از مضرات بازی زیاد برای گوشی ها صحبت کنیم، مخصوصا اگر گوشی ها دارای پردازشگر و باتری و گرافیک ضعیف باشند این مضرات بیشتر خواهد بود.
بر همین اساس پیشنهاد می کنیم اگر در هنگام بازی گوشی شما داغ شد سریعا بازی را متوقف کرده و به تلفن همراهتان استراحت دهید تا خنک شود، این گونه می توانید از خراب شدن گوشی در هنگام بازی پیشگیری کنید.