خاموش شدن ناگهانی تلویزیون یکی از مشکلات رایج این وسیله است. دلایل خاموش شدن ناگهانی تلویزیون ممکن است متنوع باشد. چندین عامل میتواند باعث خاموش شدن ناگهانی تلویزیون شوند که برخی از آنها را می توانید خودتان بررسی و رفع کنید و در صورتیکه با اقدامات اولیه ، مشکل حل نشود ، لازم است از تعمیرکار معتبر و باتجربه کمک بگیرید.
برای تعمیر تلویزیون سونی در کرج و سایر تلویزیون های خارجی ، می توانید با تابان سرویس تماس بگیرید(۰۹۱۲۱۶۷۵۱۲۰) تا در منزل ، عیب یابی و تعمیرات انجام شود.
برخی از این دلایل خاموش شدن ناگهانی تلویزیون :
در صورت خاموش شدن ناگهانی تلویزیون، ابتدا باید مطمئن شوید که کابل برق به درستی به پریز وصل شده است و تامین کننده برق فعال است. سپس با استفاده از کنترل از راه دور یا دکمه روشن/خاموش تلویزیون، تلاش کنید تلویزیون را روشن کنید. اگر تلویزیون هنوز هم خاموش است، ممکن است مشکل در دستگاه باشد. در این صورت، می توانید به تعمیرکار محلی یا خدمات پشتیبانی تلویزیون خود مراجعه کنید تا مشکل را تشخیص داده و تعمیر کنند. از مهمترین دلایل خاموش شدن ناگهانی تلویزیون می توان موارد زیر را نام برد .
1. مشکل در منبع تغذیه برق: اگر در تغذیه برق خانه شما مشکل وجود داشته باشد، ممکن است تلویزیون شما نیز خاموش شود.
2. کابل برق: اگر کابل برق به درستی به تلویزیون وصل نشده باشد یا دچار خرابی شود، ممکن است تلویزیون خاموش شود.
3. خرابی قطعات داخلی تلویزیون: قطعات داخلی تلویزیون ممکن است دچار خرابی شوند که باعث خاموش شدن ناگهانی تلویزیون شود.
4. دمای بالای محیط: در برخی موارد، دمای بالای محیط میتواند باعث خاموش شدن ناگهانی تلویزیون شود.
5. مشکل در سیگنال ورودی: ممکن است سیگنال ورودی تلویزیون شما مشکل داشته باشد که باعث خاموش شدن تلویزیون شود.
در صورتی که مشکل خاموش شدن ناگهانی تلویزیون شما ادامه داشته و بررسی های اولیه موفقیت آمیز نبود، بهتر است تلویزیون توسط تعمیرکار مجاز بررسی شود .
آیا گرمای محیط تلویزیون را خراب می کند؟
گرمای محیط میتواند بر روی عمر تلویزیون تأثیر بگذارد. در دماهای بسیار بالا، بخشهای الکترونیکی داخلی تلویزیون ممکن است خراب شود و باعث خاموش شدن ناگهانی یا عدم عملکرد درست تلویزیون شود.
همچنین، گرمای محیط میتواند منجر به افزایش مصرف برق و کاهش عمر مفید تلویزیون شود. در واقع، با افزایش دمای محیط، تلویزیون باید بیشترین تلاش خود را برای خنک کردن خود بکند، که مصرف انرژی بیشتری میطلبد.
به همین دلیل، بهتر است تلویزیون را در محیطی با دمای مناسب قرار دهید و از قرار دادن آن در نزدیکی منابع گرمایی مثل رادیاتورها، اجاق گاز و یا دیگر دستگاههای الکترونیکی که حرارت از خود منتشر میکنند، خودداری کنید. همچنین، مطمئن شوید که در محل قرار گرفتن تلویزیون، فضای کافی برای هواگیری و تهویه وجود دار
دلایل خرابی منبع تغذیه تلویزیون چیست؟
منبع تغذیه یا پاور سوئیچ تلویزیون مسئول تأمین برق مورد نیاز دستگاه است و در صورت خرابی آن، تلویزیون قادر به کارکرد صحیح نخواهد بود. دلایل خرابی منبع تغذیه تلویزیون میتواند عبارت باشد از:
1. نوسانات و ولتاژ نامناسب: اگر ولتاژ و جریان برق ورودی به تلویزیون نامناسب باشد، مانند ورودی برق بالا یا پایین، نوسانات و افت ولتاژ و یا اتصالات نامناسب، منبع تغذیه ممکن است خراب شود.
2. خرابی قطعات داخلی: قطعات داخلی منبع تغذیه، مانند خازنها، ترانسها، دیودها و مقاومتها ممکن است خراب شوند و باعث عدم عملکرد منبع تغذیه شوند.
3. اشکال در اتصالات : در برخی موارد، اشکال در سیمها و اتصالات داخلی منبع تغذیه میتواند باعث خرابی آن شود.
برای جلوگیری از خرابی منبع تغذیه تلویزیون، میتوانید از منابع برق پایدار و محافظ ولتاژ استفاده کنید و به صورت دورهای تلویزیون را بررسی کنید تا از خرابی احتمالی قبل از وقوع جلوگیری کنید.
علامت خرابی منبع تغذیه تلویزیون چیست؟
علامت خرابی منبع تغذیه تلویزیون ممکن است به شکلهای مختلفی نمایش داده شود. اما برخی از علائم معمول خرابی منبع تغذیه تلویزیون عبارتند از:
1. خاموش شدن ناگهانی تلویزیون: اگر تلویزیون شما در حین استفاده به طور ناگهانی خاموش شد، ممکن است منبع تغذیه دچار خرابی شده باشد.
2. عدم وجود برق: اگر منبع تغذیه دچار خرابی شود، تلویزیون شما هیچ علامتی از خود نشان نمیدهد و به طور کامل خاموش میشود.
3. نمایش خطا: در برخی از تلویزیونها، در صورت خرابی منبع تغذیه، یک پیغام خطای خاص روی صفحه نمایش نمایش داده میشود.
4. نمایش نور قرمز: در برخی تلویزیونها، در صورت خرابی منبع تغذیه، یک چراغ قرمز در جلوی تلویزیون میچرخد یا روشن میشود.
در هر صورت، اگر شما به هر یک از علائم فوق برخورد کردید، بهتر است خدمات پشتیبانی تلویزیون تماس بگیرید.