آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی کمک زیادی در جهت راه اندازی کسب و کار اینترنتی به شما می کند. در این روزها که دیگر با شلوغی خیابان ها و بازارها مردم خرید اینترنتی را به خرید حضوری ترجیح می دهند، شما هم باید یک وب سایت فروشگاهی داشته باشید. کسب و کار اینترنتی در چندسال اخیر به شکل عجیبی در کشور رشد پیدا کرده است به شکلی که هر فردی باید در حوزهی مربوط به شغل و کسب و کار خود یک وب سایت را راه اندازی کند.
اما برای ساخت فروشگاه اینترنتی مثل دیجی کالا شما کار سختی ندارید و نیازی به هزینه های عجیب و غریب نیست. در حال حاضر با پیشرفت حوزه طراحی سایت و تولید محتوا، ابزارهای مختلفی در اختیار شما قرار می گیرد تا بتوانید یک سایت خوب را برای خود راه اندازی کنید. شما دیگر نیازی به دانش صفر و یک و کدنویسی ندارید. برای فراگیری آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی کافیست تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید تا متوجه شوید برای موفقیت در این حوزه باید چه کارهایی انجام دهید.
آموزش گام به گام ساخت فروشگاه اینترنتی
انجام هر کاری قواعد و اصول خود را دارد و اگر با برنامه ریزی و اصولی پیش نروید در اواسط کار دچار مشکل می شوید. شما باید قبل از طراحی یک سایت فروشگاهی، الگوریتم یا نقشهی مراحل ساخت آن را برای خود ترسیم کنید. همانطور که ساخت یک بنای عمرانی از طراحی و نقشه کشی شروع می شود و بعد به ساخت و بهره برداری می رسد، ساخت فروشگاه اینترنتی هم باید با طراحی نقشه شروع شود. در ادامه گام به گام تمام مراحل ساخت یک فروشگاه اینترنتی را مرور می کنیم.
تعیین محصولات برای فروشگاه اینترنتی
قبل از هر اقدام عملی برای ساخت فروشگاه اینترنتی باید بدانید که قصد فروش چه محصولاتی را دارید. شما برای پیدا کردن محصول مورد نظر باید علاوه بر علایق شخصی خود پرفروش بودن محصولات را هم در نظر بگیرید. در واقع به قول بازاری ها به سراغ محصولی برید که بازارش خوبه!
برای پیدا کردن محصولات پرفروش شما می توانید به سراغ ابزارهایی که گوگل در اختیارتان قرار داده است بروید. ابزارهای مختلفی مثل Google Trends، Google Keyword Planner و Keyword Tool می توانند به شما در این موضوع کمک کنند. شما با این ابزارها می توانید کلمات کلیدی مناسب برای محصولات خود که در زمان های مختلف بیشتر از طرف کاربران مورد جستجو قرار گرفته اند را پیدا کنید.
خرید هاست برای ساخت فروشگاه اینترنتی
در فضای اینترنت هم مانند بازار که مغازه ای را اجاره می کنید، باید فضایی را خریداری کنید تا کسب و کار خود را در آن راه اندازی کنید. پس برای ساخت فروشگاه اینترنتی هم شما نیاز به این فضا که فضای میزبانی یا هاست نامیده می شود دارید. یک هاست مناسب و خوب باید دارای ویژگی های زیر باشد:
- سرعت لودینگ خوب
- پشتیبانی مداوم
- امنیت بالا
- پشتیبان گیری از اطلاعات آپلود شده
- پشتیبانی ازبازدید بالا
- و …
خرید دامین برای ساخت فروشگاه اینترنتی
نام یک فروشگاه می تواند تاثیر زیادی در برندسازی و فروش بیشتر محصولات داشته باشد. یک نام مرتبط و آسان که به راحتی در ذهن ها باقی بماند. این نام در واقع همان دامنه یا Domain است که به عنوان نام سایت شما در آدرس بار به کاربران نمایش داده می شود.
طراحی سایت فروشگاهی بدون کد زدن
این مرحله از ساخت فروشگاه اینترنتی احتمالا کمی تخصصی تر و برای تازه کارها سخت تر خواهد بود. برای داشتن یک سایت فروشگاهی باید قبل از هر چیزی بدانید که با چه CMS یا سیستم مدیریت محتوایی می خواهید کار کنید. کار کردن با این سیستم ها شاید نسبت به کد زدن های طولانی در زبان های برنامه نویسی کار راحت تری باشد اما اگر با آنها آشنایی ندارید می توانید این کار را به شرکت های طراحی سایت بسپارید. از جمله سیستم های مدیریت محتوای فروشگاهی می توان به موارد زیر اشاره داشت:
- ووکامرس
- جوملا
- پرستاشاپ
- مجنتو
- اپن کارت
ووکامرس می تواند بهترین گزینه برای شما محسوب شود. این سایت ساز رایگان در ایران محبوبیت زیادی دارد و به همین دلیل هم از زبان فارسی پشتیبانی می کند. اگر تازه کار هستید و قصد دارید آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی را فرا گیرید، ووکامرس با پشتیبانی از زبان فارسی کار را برای شما راحت تر خواهد کرد.
مزایای فروشگاه ساز رایگان
- رایگان بودن تعداد زیادی از قالب ها و افزونه ها
- متن باز بودن
- عدم نیاز به پرداخت هزینه های دیگر
- به روزرسانی افزونه ها
- پشتیبانی از زبان فارسی
- قالب های متنوع
معایب فروشگاه ساز رایگان
- عدم پشتیبانی در صورت بروز مشکل
- نیازمند بودن به خرید قالب فروشگاهی به دلیل نداشتن این قالب ها
- ناهماهنگی در برخی از افزونه ها
- دشواری در حل برخی از مشکلات به وجود آمده در صورت عدم تسلط
- هزینه های بالایی که باید برای ساخت برخی از ماژول ها، افزونه ها و قالب ها بپردازید
- یادگیری سخت در بعضی از موارد
ویژگی های فروشگاه ساز ایرانی
همانطور که دیدید فروشگاه سازهای رایگان از معایب زیادی برخوردار هستند و ممکن است در وسط مسیر شما را با مشکل مواجه کنند. در این لحظه ممکن است آنقدر مشکلات پیچیده باشد که شما کلا قید ادامهی مسیر را بزنید. با توجه به عدم پشتیبانی فروشگاه ساز رایگان احتمال این برخورد از طرف کاربران افزایش پیدا می کند.
اما راه حل این موضوع استفاده از فروشگاه ساز غیررایگان ایرانی است. شما هزینه کمی پرداخت خواهید کرد اما خیالتان از بابت فروشگاه اینترنتی راحت خواهد بود. با پشتیبانی های مداوم و قالب های متنوع و دیگر امکاناتی که در اختیار شما قرار می گیرد متوجه می شوید که هزینهی خیلی کمی برای این امکانات پرداخته اید. از جمله مزایای مهم یک فروشگاه ساز ایرانی خوب می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- مقرون به صرفه بودن
- تمام امکانات لازم برای ساخت فروشگاه اینترنتی در اختیارتان خواهد بود(هاست، دامین، قالب، افزونه و …)
- صرفه جویی در زمان
- متنوع بودن قالب ها
- سادگی در کار و یادگیری آسان
- پشتیبانی قوی
- امنیت بالا
معرفی بهترین فروشگاه ساز ایرانی
فروشگاه ساز پرتال را می توان بهترین فروشگاه ساز در ایران دانست. این فروشگاه ساز امکانات فوق العاده ای را در اختیار شما قرار می دهد تا بتوانید یک فروشگاه باکیفیت برای فروش محصولات خود طراحی کنید. قالب های زیبا و متنوع این فروشگاه ساز این امکان را برای شما فراهم می سازد تا در مدت زمان بسیار کوتاهی یک فروشگاه ایده آل برای خود طراحی کنید. پیشنهاد می کنیم برای بررسی تعرفه ها و قیمت ها فروشگاه ساز حتما از سایت پرتال دیدن کنید.
یکی از اقدامات جالب توجه که می تواند شما را به استفاده از این فروشگاه ساز ترغیب کند، مهلت استفاده 7 روز رایگان از آن را دارید. در این مدت زمان شما می توانید تمام جزئیات را بررسی کرده و پس از اطمینان کار خود را آغاز کنید. با استفاده از این فروشگاه ساز شما به چندین قالب سئو شده و زیبا دسترسی پیدا میکنید که می تواند تاثیر زیادی در کسب و کار اینترنتی شما داشته باشد.
برای اطلاعات بیشتر در مورد پرتال و بررسی مزایا و امکاناتی که در اختیارتان قرار خواهد گرفت، میتوانید به وب سایت آن به نشانی portal.ir مراجعه کنید.
سخن پایانی
شاید در تصور عده ای راه اندازی فروشگاه اینترنتی به کمک وردپرس یا ووکامرس کار آسانی باشد، اما پس از مدتی متوجه سختی کار خواهند شد. شما باید گام به گام مسائل مطرح شده در این مقاله را با برنامه ریزی اجرا کنید تا بتوانید موفق شوید. در کنار این برنامه ریزی و یادگیری، مطئمن باشید انتخاب بهترین فروشگاه ساز هم می تواند تاثیر به سزایی در انجام کارها داشته باشد.